De kleine letters

Aanlever specificaties

ALGEMEEN

-  Alleen *.tiff-, *.eps-, *.jpg- en *.pdf-bestanden kunnen verwerkt worden.

-  Toepassing en zichtbaarheid bepalen de minimale en maximale resolutie, neem bij twijfel contact met ons op. Over het algemeen is 72 dpi op ware grootte voldoende.

-  Aanleveren in CMYK profiel. (RGB kleuren worden automatisch omgezet naar CMYK waardoor er kleurafwijkingen kunnen ontstaan)

-  Indien gebruikt gemaakt wordt van PMS kleuren, de coated (C) versie gebruiken. (I.v.m. digitale print kunnen deze afwijken)

-  Teksten omzetten in lettercontouren en lijnen in outlines.

-  Bij voorkeur aanleveren op schaal 1:1 en anders 1:10.

-  Geen snijtekens of andere documenttekens plaatsen.

Folie (Sticker, papier)

-  Bij contoursnijden, de contourlijn als een enkele, gesloten lijn toevoegen in het document, de lijnkleur van de contourlijn dient de spot/staal "CutContour" te zijn (Let op de hoofdletters). Deze lijn wordt niet meegeprint.

-  Stickers die op een bord geplakt moeten worden, dienen 1 cm afloop rondom te hebben.

Banners

-  Bij zomen: 1 cm afloop rondom aanhouden, belangrijke beelden en/of teksten minimaal 4 cm binnen het afgewerkte formaat houden. Belangrijk hierbij is dat een deel van het beeld doorloopt op de zoom, om te voorkomen dat er aan de voorkant een witrand ontstaat.

-  Bij tunnels: Rekening houden met de stiknaad, deze mag aan de voorzijde niet door belangrijke beelden en/of teksten lopen.

Print op plaat

-  Bestanden aanleveren met 2 mm afloop rondom (4 mm totaal).

-  Geen snijtekens.

Vlaggen

- Bij een tunnel voor een banierhouder 80 mm extra ruimte aanhouden, en rekening houden met de stiknaad, deze mag aan de voorzijde niet door belangrijke delen heengaan.

Wallcovering

- Alleen pdf-bestanden kunnen automatisch verwerkt worden. Andere bestanden in overleg.

 

Wij werken met Illustrator, InDesign en Photoshop t/m versie CC 2019. Word-bestanden alleen in overleg, hier zijn meerkosten aan verbonden.

Indien het aangeleverde materiaal niet aan de aanleverspecificaties voldoet, zijn wij genoodzaakt eventuele gemaakte opmaakkosten in rekening te brengen.