Over ons

Wij willen regionale merken laten uitblinken door onze maatwerkoplossingen op het gebied van ontwerp, reclame en sign.

Wat leveren wij?

Wij leveren uniek maatwerk. Ons eigen team van medewerkers ontwerpt en produceert creatieve sign en reclame voor MKB’ers.

Waar gebeurt onze productie?

Ontwerp & sign producties worden door ons eigen team vormgegeven en geproduceerd. Wij kunnen daardoor extra goed letten op kwaliteit en deadlines.

Kwaliteit

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn een nuchter en doelgericht bedrijf en houden van persoonlijke service en werken graag voor regionale merken en bedrijven.

Wat doen wij nog meer?

ZWF gaat verder. Wij zijn flexibel en kunnen ook altijd de producties netjes afwerken op locatie van de klant. Dit doen wij voor alle voertuigen en materialen van onze klanten.

Wie zijn wij?

ZWF is een creatief en ervaren sign & reclamebedrijf uit Friesland. Onze creatieve afdeling denkt mee in doelgerichte oplossingen voor reclame en sign. Wij leveren altijd maatwerk op het gebied van sign, carwrapping en visuele communicatie.

Wat doen wij?

Binnen ZWF werken we met vormgevers, marketeers en productiemedewerkers voor 4500+ klanten. Deze klanten worden voorzien van onze maatwerkoplossingen op het gebied van reclame, sign, carwrapping en drukwerk. De volledige productie hiervan wordt in eigen huis gedaan..

Hoe kan je ons bereiken?

ZWF is gevestigd aan de A7 in Bolsward. Op de Marne 126a is onze productielocatie waar wij tevens ons kantoor hebben. Op een 2e locatie ook op de Marne worden met name de auto's beletterd of gewrapt. Wij zijn te bereiken via het contactformulier of telefonisch op 0515572490. Bij ons staat de deur open en verwelkomen wij u altijd met een bakje koffie of thee.

2022 - Nieuwe koers Photogifts

In 2021 zijn er nieuwe plannen voor Photogifts.nl gemaakt. We richten ons uitsluitend op de zakelijke markt en brengen Photogifts terug naar ZWF. Het bestelsysteem is opgenomen in ZWF.nl en Photogifts.nl houdt hiermee op te bestaan.

2019 - ZWF lanceert nieuwe huisstijl

Het is zover! We lanceren de nieuwe huisstijl en zijn 'grutsk' op het design. Om een goede start te maken stonden we met het nieuwe logo en huisstijl op de bedrijvenbeurs BCDN te Leeuwarden.

9 november 2018

ZWF ontwerp verandert deels zijn naam en krijgt een nieuwe “pay off” die de focus moet verduidelijken naar de buitenwereld. De domeinnaam ZWF.nl is aangeschaft en er volgt in 2018 een nieuwe UV printer, de Durst P10.

1 augustus 2018

Gezien de focus van beide vennoten is het besluit genomen om het bedrijf op te splitsen. De Internet en ICT sector is inmiddels verhuisd naar Joure. ZWF ontwerp neemt alles over in Bolsward en zal zich daar focussen op reclame, sign en fotoprints. Het huidige personeelsbestand is 16 man/ vrouw.

23 mei 2018

De ICT afdeling groeit uit zijn voegen. Er is een pand aangeschaft in Joure waar de ICT afdeling naar toe zal verhuizen.

1 januari 2017

De oprichter van het bedrijf Wesly Schippers verlaat het bedrijf en gaat zich richten op zijn nieuwe uitdaging, zijn foodtruck “pizzametpazzi”.

20 december 2016

De website www.carwrappingfriesland.nl komt online. 1 van de specialismes van ZWF ontwerp moet meer gezien worden door deze website. Naast carwrapping is ZWF ontwerp gespecialiseerd in het tinten van ramen, ontchromen van auto's en voorzien van steenslagfolie.

8 september 2016

ZWF ontwerp heeft behoefte aan programmeurs voor de websites die er gemaakt worden en komt in gesprek met de curator van het failliete bedrijf Myriadm. Er volgt een overname waarbij 2 programmeurs worden overgenomen incl. de lopende contracten. Het totale personeelbestand groeit uit naar 22 man/ vrouw.

30 juni 2013

De eerste contacten worden gelegd met nieuwe SEO specialist (Search engine optimization) die samen met ZWF ontwerp de strategie gaat bepalen voor photogifts.nl

20 april 2013

ZWF ontwerp schaft een freestafel aan om efficiënter de prints te kunnen verwerken.

1 januari 2011

ZWF ontwerp schaft een nieuwe UV printer aan, de Durst Omega 1. Deze FineArt printer gaat de concurrentie aan met de nieuwste UV printers die er dan al in de markt zijn. In de tussentijd is het personeelsbestand uitgegroeid naar 10 man/ vrouw en het logo van ZWF ontwerp is aangepast.

31 augustus 2010

ZWF ontwerp verhuisd naar de Marne 126a, waar een loods is gekocht met 400m2 werkplaats en 160m2 kantoor.

15 januari 2009

De website canvasprinters.nl gaat op in photogifts.nl en wordt de nieuwe e-commerce website van ZWF ontwerp waarin alle fotoprints en wanddecoratie onder zal vallen.

1 augustus 2008

De website canvasprinters.nl wordt uitgebreid met fotoprints op acrylaat, aluminium en dibond (alupanel).

1 februari 2008

De eerste ION solara UV printer wordt door ZWF ontwerp aangeschaft en geïnstalleerd bij ZWF ontwerp. Hiermee is ZWF ontwerp de eerste in Europa die deze UV printer aanschaft.

15 september 2007

De website canvasprinters.nl komt online en is gericht op online verkoop canvasdoeken. De eerste stappen richting een e-commerce website zijn genomen.

30 mei 2007

Sjoerd IJsselstein verlaat het bedrijf en gaat zich focussen op zijn ICT bedrijf.

1 september 2006

De eerste flinke investering wordt gedaan, er wordt een full color printer gekocht incl. een grotere plotter + een lamineer machine. Dit wordt medio december tijdens open dag gepresenteerd..

30 juni 2006

ZWF ontwerp verhuisd naar Bolsward en vestigt zich aan de Marne 29B en huurt daar een mooie werkplaats incl. kantoor en showroom. Later dat jaar komt er een vormgever, verkoopster en productiemedewerker bij.

1 juni 2006

Na een kleine proefperiode wordt ook Geoffrey Schippers mede eigenaar van ZWF ontwerp en richt zich op de commercie.

30 mei 2005

Oprichting ZWF ontwerp door Wesly Schippers, Klaas Jan Semplonius en Sjoerd IJsselstein. Gevestigd in de sportschool van Klaas Jan. De eerste programmeur voor de websites is snel aangenomen en in augustus dat jaar volgt de eerste stagiaire.