HomeZakelijk accountZakelijke voordelen
Galeriekwaliteit

ZWF Realiseert topkwaliteit fotoprints en wanddecoraties. Dit zijn de redenen om zakelijk reseller te worden!

Ruim 15 jaar specialisten

ZWF beschikt over een uniek samengesteld machinepark en echte vakspecialisten. Hierdoor kunnen we ontzettend veel realiseren met plaatmaterialen als aluminium, hout of plexiglas, maar ook op canvas, fotopapier, karton, forex en nog veel meer. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Het online bestelsysteem kan al veel, ontdek het ook met een zakelijk account.

Groot formaat tot de centimeter

Bij ZWF kies je zelf het formaat van de fotoprint. Dat kun je tot op de centimeter nauwkeurig instellen in ons bestelsysteem. De meeste materialen en fotoproducten zijn vanaf 10x10 centimeter verkrijgbaar.

Het bestelsysteem biedt ook de mogelijkheid om een fotoprint in verschillende fotovormen te bestellen. Maar ook de instelbare 'afgeronde hoeken' is een populaire optie. Ontdek het zelf met een zakelijk reseller account.

Heb je specifiek maatwerk dat je wilt laten maken? Onze studio is toegankelijk op werkdagen, we staan je graag te woord. Bereik ons per telefoon op nummer 0515 57 24 90, of per e-mail: studio@zwf.nl.

Beste kwaliteit, voor een scherpe prijs

Bij ZWF kun je wanddecoraties als reseller inkopen tegen zeer scherpe tarieven. ZWF levert en werkt samen met zakelijke partners waaronder fotografen, ontwerpers, architecten, illustrator's en vele andere beeldenmakers. Ook leveren wij aan woon- en interieurwinkels en diverse bedrijven en kantoren.

Na het aanvragen van het zakelijk account kunt u snel inloggen in ons online bestelsysteem. Daar vindt u de tarieven bij het aanmaken van uw fotoproduct.

Meer weten? Neem contact met ons op, of vraag direct eenvoudig en vrijblijvend het zakelijk account aan.

White-label verzendingen

De bestelling direct naar de klant sturen?

En dan uiteraard zonder reclame of folders van ZWF. White-label verzenden is zeker mogelijk, dit kunt u zelf instellen bij het bestellen. Heeft u wensen aan het laten meesturen van uw eigen folders, flyers of andere reclames? Neem contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden!

Een prijsopgaaf voor bijvoorbeeld grote aantallen of een groot formaat fotoproduct ontvangen? Wij zijn bereikbaar op zowel kantoor als per telefoon of email: studio@zwf.nl.

Zakelijk reseller worden

Ontdek ook de mogelijkheden met het zakelijk reseller account. Scherpe prints, scherpe prijzen, aantrekkelijke opties. Vraag vandaag nog het zakelijk account eenvoudig aan.

Hieronder ziet u de wanddecoraties en fotoproducten die beschikbaar zijn in ons online bestelsysteem:

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle manier van werken en dat voor een goede prijs.

– Rein Feenstra Interieurarchtectuur

Waar anderen ophouden gaat ZWF door”  Fijne samenwerking met vakmensen.

– BigID

Voor ons bureau is kwaliteit belangrijk en ZWF levert dat. Het is prettig om met hen samen te werken omdat ze betrokken en betrouwbaar zijn en ons goed adviseren.

– Okkinga Communicatie

In 2018 heeft ZWF ons meegeholpen de museum in te richten. We hebben het als erg plezierig ervaren! ZWF is meedenkend, vriendelijk, vlot en levert vakwerk.

– Fries Landbouw Museum

De reclame bestickering van onze bestelauto’s & materieel ziet er altijd strak en tiptop uit bij ZWF!

– Nota Infra

ZWF heeft een wand op ons kantoor volledig laten bedekken met fotobehang. Een fijne samenwerking met ZWF: alles op tijd geleverd en door vakmannen gerealiseerd. We zijn dik tevreden!

– MHB

Wij hebben een prima samenwerking met ZWF: een bedrijf dat met ons meedenkt, met nieuwe ideeën komt en daarnaast zeer creatief en ook nog eens snel is.

– Sonnema Berenburg

Reclamebureau met breed aanbod en leuke & creatieve ideeën. En niet geheel onbelangrijk snelle afhandeling en realisatie mogelijkheden.

– Mensonides

ZWF is een preferred supplier voor ons drukwerk. Klantgericht, betrouwbaar en een snelle service.

– van der Valk, Sneek

ZWF denkt mee, adviseert en voert vakkundig bestickering uit voor Empatec.

– Empatec

Door goed technisch advies en directe communicatie tijdens voorbereiding en uitvoering is het prettig samenwerken met altijd een perfect eindresultaat.

– Van der Ploeg Interiors