HomeOntwerp & AdviesHuisstijl
Ontwerp & drukwerk

Huisstijl ontwerp

  • Wij leveren uniek maatwerk

  • In-house productie

  • Regionale specialist

  • Wij monteren op locatie

Huisstijl

De visuele identiteit van uw bedrijf noemen we ook wel de huisstijl van het bedrijf. Het logo, typografie, de kleuren en het gebruik ervan bepalen de sfeer en uitstraling. Het vinden van de juiste uitstraling dat past bij uw bedrijf, is dan ook ons specialisme. ZWF geeft vorm aan logo’s en complete huisstijlen. Maar ook kunnen onze designers bestaande logo’s restylen naar een beeld dat bij de huidige tijdsgeest past.

Het ontwikkelen van een huisstijl is een creatief proces. Voorafgaand aan het ontwerp, zal ZWF u uitnodigen voor een gesprek, een soort interview. ZWF brengt de informatie in kaart dat van belang is voor het ontwerpproces. Zodra het ontwerp is afgerond zal ZWF u deze presenteren. Ook kan ZWF indien gewenst een huisstijl handboek opstellen. Het huisstijl handboek bevat informatie en voorbeelden over het gebruik en toepassen van het bedrijfslogo, slogan, kleurgebruik, typografie en meer.

Bent u niet tevreden over het huidige logo? Wilt u een professionelere uitstraling aan het bedrijf geven? Of is het logo juist zo professioneel dat het niet bij uw organisatie past? ZWF helpt graag verder!

Ontwerp & Advies