Gevelreclame

Lichtbakken

  • Krachtig communicatiemiddel
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Relatief goedkoop
  • Full color print mogelijk
Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Laat je logo ‘stralen’. Een elegante en eenvoudige presentatie bereik je met onze lichtbakken. Ze zijn er in diverse uitvoeringen en worden veelal verlicht met LED verlichting. Lichtbakken worden op maat geproduceerd, in diverse vormen, vaak die van het bedrijfslogo.

Traditionele lichtbakken

Een traditionele lichtbak wordt omlijst met een aluminium profiel met hierin een acrylaat opaalplaat. Hierop wordt een reclame-uiting aangebracht met behulp van snijfolies, geschikt voor lichtbakken. Deze folie is bijvoorbeeld een translucente. Ook zijn er full-color geprinte folies, welke ook speciaal geschikt zijn voor lichtbakken.

LED verlichting

Bij lichtbakken worden deze tijd gebruik gemaakt van LED verlichting. LED is energiezuinig en verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo krijgen lichtbakken ieder een eigen unieke uitstraling.

Lichtbakken voor binnen

Ook zijn lichtbakken geschikt voor binnenreclame. Voor bijvoorbeeld het presentaties van dia’s of het tonen van menukaarten in cafetaria. Staat er binnenkort iets anders op het menu? Snelle aanpassingen van het menu of het logo zijn prima door te voeren.