PVC Zeildoek - Corona preventie in autovoertuigen
PVC Zeildoek - Corona preventie in autovoertuigen
PVC Zeildoek - Corona preventie in autovoertuigen
Autoreclame

Preventiescherm

  • Wij leveren preventieschermen voor alle soorten autovoertuigen
  • Wij monteren tot strak in de hoeken met een naadloze aansluiting
  • Weer veilig op reis met meerdere personen
Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Tijdens deze corona-crisis zijn vele ondernemers op zoek naar mogelijkheden om op verantwoorde wijze te blijven ondernemen. Het is een tijd waarin we afstand van elkaar moeten houden en zoveel mogelijk contact moeten zien te vermijden.

Maar hoe houd je afstand in de werkauto of bus? Of hoe zorg je voor de scheiding tussen taxichauffeur en de klant? Het is onmogelijk om de 1.5 meter afstandsregel aan te houden wanneer collega's samen in de werkauto's en bussen op pad moeten. Wel is het mogelijk om een scheiding aan te brengen tussen personen in vervoersmiddelen.

Corona preventieschermen voor autovoertuigen

De oplossing ligt naar het idee van ZWF in transparant PVC zeildoek welke we in autovoertuigen plaatsen. Het scherm is glashelder wat het zicht in voertuigen niet zal belemmeren. Ideaal voor onder andere taxi's, (werk)bussen en alle soorten autovoertuigen. De personen worden op deze wijze goed van elkaar gescheiden.

De preventieschermen kunnen we tot strak in de hoeken monteren. Dit resulteert in een vrijwel naadloze aansluiting en dus een optimale bescherming tegen het coronavirus.

Preventiescherm geen legitiem beheersmaatregel

Er zijn al diverse soorten oplossingen voorbijgekomen, geen van allen zijn het legitieme oplossingen. Echter zal er niet direct op gehandhaaft worden, er zijn geen andere voor de hand liggende oplossingen. Techniek Nederland heeft er het volgende over te melden:

We zijn tot de conclusie gekomen dat een plaat of scherm tussen personen het coronavirus wellicht enigszins kan tegenhouden, maar we hebben er geen enkele onderbouwing voor dat dit voldoende is en bij welke grootte het voldoende helpt. In de protocollen en onderbouwingen waar we ons aan moeten houden staan de platen niet als beheersmaatregel genoemd. Ook voor de platen bij kassières en dergelijke is geen onderbouwing te vinden.

Corona preventiescherm bestellen?

Wil je meer informatie over de corona preventieschermen voor autovoertuigen? Of wil je direct een bestelling plaatsen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.