Plexiglas tafelscherm
Plexiglas preventiescherm
Overige

Plexiglas preventiescherm

  • Plexiglas geheel op maat
  • Bescherming tussen personeel en klant
  • Indien gewenst met logo- en beeld afdruk
  • Montage mogelijkheden
Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Tijdens deze corona-crisis zijn vele ondernemers op zoek naar mogelijkheden om op verantwoorde wijze te blijven ondernemen. Het is een tijd waarin we afstand van elkaar moeten houden en zoveel mogelijk contact moeten zien te vermijden.

ZWF heeft voor organisaties, bedrijven en winkels op dit moment diverse oplossingen om de werkvloer veilig te houden en op deze wijze te kunnen blijven ondernemen. Het plexiglas preventiescherm is een van de diverse oplossingen welke wij bieden.

Plexiglas preventiescherm op maat

Het plexiglas kan geheel op maat worden besteld. Met onze frees mogelijkheden is het niet enkel rechttoe- rechtaan te snijden, we kunnen indien gewenst plexiglas geheel in vorm frezen. Dat biedt uitkomst, geen winkel of bedrijf is gelijk.

Plexiglas preventiescherm met afdruk

Het transparante plexiglas kunnen we uiteraard voorzien van alle soorten beelden. We printen plexiglas op maat met logo-afdrukken, maar ook kunnen wij foto’s en andere beelden op het plexiglas printen. We begrijpen dat het plexiglas transparant moet zijn om te communiceren met de klant, het is dan ook niet verstandig foto’s over het gehele glas af te drukken.

Plexiglas preventiescherm bestellen

Wil je meer informatie over de plexiglas schermen of wil je direct een bestelling plaatsen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.