Sticker en bordjes 'wij bezorgen'
Plexiglas preventieschermen
Borden met mededelingen
Nieuws

Corona preventie-materialen

Voor organisaties, supermarkten, winkels en bedrijven die ondanks de huidige crisis in bedrijf zijn, is het van groot belang de regels van het RIVM aan te kunnen houden. En dat leidt vaak tot een flinke uitdaging. Hoe ga je om met bezoekers die het pand betreden. Hoe stel je hen op de hoogte van regels. En hoe bescherm je personeel die bezoekers ontvangen en te woord staan.

ZWF helpt. Het pand van ZWF is zodanig aangepast dat er met een minimale bezetting productie gedraaid kan worden. De ontwerp-dtp afdeling werkt vrijwel geheel vanuit huis. Wij zijn in bedrijf.

Dat stelt ZWF in staat om ook jou te helpen. We hebben reeds diverse bedrijven en winkels voorzien van zogenoemde corona preventiemiddelen.

Plexiglas preventiescherm

Het plexiglas preventiescherm biedt bescherming tussen personeel en de klant. ZWF kan op rap tempo plexiglas preventie-schermen leveren en indien gewenst monteren. Uiteraard kunnen we het plexiglas bedrukken. Denk hierbij aan een logo-afdruk op het scherm. Maar ook tekst of afbeeldingen kunnen we op plexiglas printen, voor waarschuwingen, regels en beleid.

Safetyspots

Afstand houden tussen elkaar. Gelukkig kunnen we er in Nederland steeds beter aan wennen, de mensen houden beter afstand van elkaar. Toch kan het ons soms ontglippen en komen we te dicht bij elkaar. Het belang om ons continu aan deze afstand te herinneren is dan ook groot. Er zijn talloze manieren om ons aan de afstand te herinneren.

Een visueel sterk opvallende manier zijn de zogenoemde safetyspots. De safetyspots worden op vloeren aangebracht. Tijdens de productie worden spots gelamineerd, dit om het geheel vocht- en vuil bestendig te maken.

Bezorgborden

Horeca en restaurants hebben de deuren moeten sluiten. Voor iedereen een dramatische situatie. Toch komen verschillende ondernemers met creatieve oplossingen. Als bezoekers niet naar het restaurant kunnen, dan brengen we het eten toch naar de mensen toe?

ZWF heeft onderhand diverse borden op maat gemaakt voor restaurants en andere bedrijven. Denk hierbij aan simpele 'wij bezorgen' mededelingen met telefoonnummers, tot complete menukaarten welke aan de deur worden gehangen.

Preventiematerialen benodigd?

Heeft jouw bedrijf ook dringend behoefte aan preventiematerialen? ZWF is in de mogelijkheid om vele soorten producten op maat te produceren. Bovenstaande preventiemiddelen zijn enkele voorbeelden hiervan.

Neem contact met ons op via het contactformulier. Uiteraard kun je ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 0515 57 24 90.