Beursaankleding

Textielframes

  • Lichtgewicht materiaal
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Doeken zijn vervangbaar
  • Professionele uitstraling voor een scherpe prijs
Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Een strakke oplossing voor een beurs nodig? Textielframes worden veel gebruikt voor beurzen en stands. Textielframes zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en in verschillende kleuren.

Peesdoek

De frames worden voorzien van een full color geprint doek en voorzien van een pees. Hierdoor wordt het ook wel een peesdoek genoemd. Een textielframe kan enkelzijdig of dubbelzijdig voorzien worden van een peesdoek.

Voor een beurs of stand kan men ook het doek laten uitblinken door er verlichting in aan te brengen. Voor verlichte textielframes wordt een speciaal geprint doek gebruikt. Bij dubbelzijdig gedrukte textielframes wordt vaak gebruik gemaakt van een blackback geprint doek, je voorkomt dan dat je de afbeelding van de doeken niet dubbel ziet.

Voor een stand zijn er legio mogelijkheden om het textielframe vrijstaand neer te zetten, er is een ruime keuze uit speciale voeten op maat of ophangsystemen. Bijkomend voordeel van een textielframe is dat je de volgende beurs bij een nieuwe uiting alleen een nieuw doek hoeft te bestellen.