Fotopanelen

Akoestisch paneel

  • Verbetering akoestiek
  • Ongestoord werken
  • Op maat leverbaar
  • Snelle montage, relatief goedkoop
Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

Bel:
0515 57 24 90
De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Akoestiek is een term welke je snel bij de muziekwereld onderbrengt. Maar ook is akoestiek een belangrijk onderdeel bij werkruimtes en kantoren. Akoestiek kan erg vervelend zijn en indien dat het geval is zien we concentratieproblemen ontstaan. Dat gaat dan weer ten koste van het werk en uiteindelijk kan het ook persoonlijke problemen leveren.

Akoestiek verbeteren

Om de akoestiek te verbeteren zijn er diverse oplossingen. Er kan bijvoorbeeld een textieldoek ingezet worden. Binnen de omlijsting wordt een filt aangebracht dat de geluiden absorbeert. Over dit filt wordt een peesdoek gemonteerd, zodat het filt niet zichtbaar is.

Een andere oplossing is een akoestisch doek dat direct rechtstreeks geprint wordt en rechtstreeks in een bijpassende lijst wordt geplaatst.

Advies op maat

Om een juist advies te geven en de akoestiek te verbeteren is het verstandig om op locatie de situatie te boordelen. Vloeroppervlakte is hierbij van belang om een goed advies te kunnen geven. Bijkomend voordeel is dat de visuals eenvoudig vervangen kunnen worden.

Bovenstaande oplossingen kunnen ook toegepast worden in speciale room dividers met aan beide zijdes een print.