Carwrapping

Color change

  • Bescherming van de originele autolak
  • Ruime keuze in kleuren en kleureffecten
  • Compleet nieuw uiterlijk van de auto
Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Heb je genoeg van de kleur van je auto, maar rijdt de auto nog prima? Met onze hoogwaardige en duurzame gegoten folies van Avery en 3M kunnen wij ervoor zorgen dat je binnen een paar dagen in een auto rijdt met een compleet nieuw uiterlijk. Of de auto nu van glanzend zwart naar mat zwart moet worden of van wit naar glanzend groen, er zijn vele mogelijkheden.

De color change kan daarnaast ook gecombineerd worden met de andere carwrap vormen, zoals ontchromen, blinderen en gedeeltelijke belettering.

Diverse mogelijkheden

Onze foliewaaiers bieden een ruime keuze aan kleuren, effecten en structuren. Ook staan wij klaar om advies te geven over de juiste kleur of uitvoering. Onze opgeleide vakmannen kunnen samen met jou bij de auto langs gaan en alle details met je doornemen.

Color changed? Geef het door aan de RDW

Wij maken gebruik van de gegoten folies van Avery en 3M die speciaal ontwikkeld zijn voor het inpakken van auto’s. De levensduur van de folie kan oplopen tot 10 jaar. Zorg er na een color change wel voor dat je de nieuwe kleur van je auto doorgeeft bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).