HomeVoertuigreclameCarwrapping
Carwrapping Friesland

Wrapping, sign of uniek ontwerp nodig voor je auto of wagenpark? Samen met jou geven wij auto's een eigen identiteit.

  • Wij leveren uniek maatwerk

  • In-house productie

  • Regionale specialist

  • Wij monteren op locatie

Carwrapping Friesland

Met carwrapping realiseert ZWF op eenvoudige en snelle wijze een compleet nieuwe uitstraling van auto’s. Anders dan autoreclame wrappen we auto’s compleet met folie. Carwrapping leent zich perfect voor unieke ontwerpen. Ons DTP team helpt u graag aan een fraai ontwerp.

Er zijn talloze manieren en opties voor het wrappen van auto’s. Kies een kleur met een mat, satijn, of metallic uitstraling. ZWF werkt met merkfolie van Avery en 3M, deze zijn bekend door de hoogwaardige kwaliteit. Niet alleen geeft het de auto een nieuwe look, de folie beschermt gelijkertijd de originele laklaag van de auto.

Ook zien we steeds meer vraag naar het ontchromen van voertuigen. Het is een populair wordende manier voor het creëren van een sportieve uitstraling. Ontchromen betekent dat we sierlijsten in zwart, mat of glanzend zwart wrappen. Maar ook hier zijn meerdere mogelijkheden van toepassing.

Wil je de autoramen laten tinten? Het biedt diverse voordelen zoals privacy, warmte-werend en de auto ziet er natuurlijk ‘spannender’ uit met een tint op de ramen. ZWF tint ramen in verschillende gradaties van lichtdoorlaatbaarheid met Sun Gard folie.

Voertuigreclame