HomeCarwrapping
Car Wrapping Friesland

Wrapping, sign of uniek ontwerp nodig voor je auto of wagenpark? Samen met jou geven wij auto's een eigen identiteit.

  • Wij leveren uniek maatwerk

  • In-house productie

  • Regionale specialist

  • Wij monteren op locatie

Onze kwaliteitsfolies

Duurzame folies en échte vakmannen

Wij werken met Avery en 3M folies voor vrijwel iedere wrap opdracht. Auto’s, boten en karren worden hier professioneel gewrapped. Onze specialisten zijn goed opgeleid om belettering perfect aan te brengen. Door de hoogwaardige kwaliteit van deze folies en het professioneel aanbrengen, zorgen we voor een uitstekend eindresultaat. Heb je ook een wrap opdracht en wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Carwrapping

Je auto volledig inpakken met folie, kan dat?

Carwrapping is de volgende stap van autobelettering. De mogelijkheden zijn groot. Losse letters, stickers en tekst, tot het volledig ‘inpakken’ van een auto of onderdelen ervan. Wij wrappen professioneel jouw auto. Vooraf maken we een ontwerp op schaal. We nemen het kleuraanbod door en bespreken de folie mogelijkheden. Meer weten? Bekijk alle mogelijkheden onder carwrapping of neem direct contact met ons op.

Ramen tinten

Zonwerend of voor het uiterlijk van je auto?

Dat kan natuurlijk voor beide doeleinden. Regelmatig tinten we autoramen voor een stijlvolle uitstraling. Maar ook is het inzetbaar tegen inbraak, vergroot het de privacy in de auto en voorkomt het interieur verkleuring door zonlicht. Bijkomend voordeel is dat je minder last hebt van zonnewarmte en UV-straling. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Belettering

Belettering voor raam, kar, auto of boot?

Regelmatig beletteren wij bedrijfswagens, karren, boten en auto’s. Belettering is een slimme manier van reclame maken. Door belettering kunnen wij op een relatief goedkope manier bedrijven en producten onder de aandacht brengen. Door het gebruik van de juiste typografie, tekst en kleur zorgen wij dat naamsbekendheid vergroot en imago versterkt worden. Wij maken gebruik van de beste folies en toepassingen waardoor autobelettering lang meegaat.

Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

Bel:
0515 57 24 90
De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Waarom carwrapping Friesland

De juiste folie gebruiken in combinatie met opgeleide vakmannen

  • Avery preferred supplier

  • Opgeleide vakmannen

  • Uitgebreide mogelijkheden

  • Wij leveren uniek maatwerk

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle manier van werken en dat voor een goede prijs.

– Rein Feenstra Interieurarchtectuur

Waar anderen ophouden gaat ZWF door”  Fijne samenwerking met vakmensen.

– BigID

Voor ons bureau is kwaliteit belangrijk en ZWF levert dat. Het is prettig om met hen samen te werken omdat ze betrokken en betrouwbaar zijn en ons goed adviseren.

– Okkinga Communicatie

De reclame bestickering van onze bestelauto’s & materieel ziet er altijd strak en tiptop uit bij ZWF!

– Nota Infra

ZWF heeft een wand op ons kantoor volledig laten bedekken met fotobehang. Een fijne samenwerking met ZWF: alles op tijd geleverd en door vakmannen gerealiseerd. We zijn dik tevreden!

– MHB

Wij hebben een prima samenwerking met ZWF: een bedrijf dat met ons meedenkt, met nieuwe ideeën komt en daarnaast zeer creatief en ook nog eens snel is.

– Sonnema Berenburg

Bekijk onze producten