HomeProjectenPantheon
Projecten

Pantheon automatisering

Achtergrond

Vanuit KVS B.V. uit Zwolle wordt ZWF regelmatig ingeschakeld voor het uitvoeren van mooie interieur werkzaamheden. Ditmaal mochten we het gehele kantoor van Pantheon te Woerden aanpakken. Er zijn prachtige ontwerpen van KVS B.V. door het pand verwerkt.

Oplossing

De gehele bovenverdieping van Pantheon met circa 22 kantoorruimtes moest volledig aangekleed worden. Op deze verdieping zijn meerdere glazen ruimtes aanwezig waardoor alles erg open was. Er is gebruik gemaakt van scheidingswanden, gemaakt van melamine. Vaak zijn dit ondergronden waar folie niet fijn aan blijft hechten.

Bij de entree en ontvangstruimte stond een MDF wand als afscheiding van de koffieruimte. Voor de glazen wanden nabij het gangpad is gekozen voor een gezandstraalde full color geprinte folie. Het voordeel hiervan is dat de print aan beide zijden goed zichtbaar is, dubbel voordeel! De bits & bytes zijn mede hierdoor goed zichtbaar.

Voor de spreekruimtes en de koffiehoek is gekozen voor een folie/behang met een extra grote lijmlaag. Op die manier konden de melaminewanden goed beplakt worden. Door deze folie zijn we goed in staat de juiste hechting te krijgen om zodoende prachtige visuals te creëren.

De entreewand van MDF is voorzien van een full color geprint airtex doek. Dat is een behang dat uit 1 stuk geprint wordt en rondom aangebracht is. De aanduiding is overal perfect, waardoor je bijna zou denken dat de wand van echt beton is. De letters “Pantheon” zijn door ZWF op maat gefreesd en gepositioneerd op de wand in de juiste huisstijlkleur. Binnenkomen bij Pantheon is een traktatie geworden door de prachtige entreedeur!

Resultaat

Pantheon was een opdracht waar alles prachtig samenkwam en waar we samen met KVS B.V. een mooi visitekaartje hebben afgeven.

Wil je meer weten over kantoorinrichting of ben je op zoek naar vakkundige signmakers? Neem contact met ons op en we helpen graag verder!

Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Kantoorinrichting

Advies, ontwerp en realisatie voor kantoorinrichting.

  • Wij leveren uniek maatwerk

  • In-house productie

  • Regionale specialist

  • Wij monteren op locatie

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle manier van werken en dat voor een goede prijs.

– Rein Feenstra Interieurarchtectuur

Waar anderen ophouden gaat ZWF door”  Fijne samenwerking met vakmensen.

– BigID

Voor ons bureau is kwaliteit belangrijk en ZWF levert dat. Het is prettig om met hen samen te werken omdat ze betrokken en betrouwbaar zijn en ons goed adviseren.

– Okkinga Communicatie

In 2018 heeft ZWF ons meegeholpen de museum in te richten. We hebben het als erg plezierig ervaren! ZWF is meedenkend, vriendelijk, vlot en levert vakwerk.

– Fries Landbouw Museum

De reclame bestickering van onze bestelauto’s & materieel ziet er altijd strak en tiptop uit bij ZWF!

– Nota Infra

ZWF heeft een wand op ons kantoor volledig laten bedekken met fotobehang. Een fijne samenwerking met ZWF: alles op tijd geleverd en door vakmannen gerealiseerd. We zijn dik tevreden!

– MHB

Wij hebben een prima samenwerking met ZWF: een bedrijf dat met ons meedenkt, met nieuwe ideeën komt en daarnaast zeer creatief en ook nog eens snel is.

– Sonnema Berenburg

Reclamebureau met breed aanbod en leuke & creatieve ideeën. En niet geheel onbelangrijk snelle afhandeling en realisatie mogelijkheden.

– Mensonides

ZWF is een preferred supplier voor ons drukwerk. Klantgericht, betrouwbaar en een snelle service.

– van der Valk, Sneek

ZWF denkt mee, adviseert en voert vakkundig bestickering uit voor Empatec.

– Empatec

Door goed technisch advies en directe communicatie tijdens voorbereiding en uitvoering is het prettig samenwerken met altijd een perfect eindresultaat.

– Van der Ploeg Interiors

ProjectenBekijk meer >