HomeProjectenDe Witte Lakenvelder
Projecten

IJssalon - De Witte Lakenvelder

Achtergrond

Vanuit Andries Visser van Bouwbureau Zuidwesthoek zijn wij benaderd om mee te denken en te leveren voor de Visuals in en rondom de winkel van De Witte Lakenvelder te Sneek. Voor dit project hebben wij in een hele prettige samenwerking diverse uitdagende werkzaamheden mogen leveren en monteren.

Oplossing

Het pand is vanaf voor- tot aan de achterzijde volledig in full color geprint behang gezet. Zelfs het plafond moesten we hierin meenemen zodat er een mooie open ruimte met blauwe luchten is ontstaan. Het beeldmateriaal met de prachtige uitzichten zijn gemaakt door fotografe Martina Ketelaar.

De volgende uitdaging was de vloer. Deze moest in de stijl van een boerenstal uitgewerkt worden. Met het juiste beeldmateriaal van Martina zijn we verder gegaan en hebben we een vloer geprint op vloerzeil en deze geplaatst in de ijswinkel. Dit paste precies en nu loop je als het ware 'door' de boerenstal.

Aan de wanden zijn meerdere grote prints op dibond geplaatst. De dibond panelen maken uiteraard duidelijk waar het IJs vandaan komt! Met gevelreclame hebben we het project afgesloten, het zijn doosletters geworden die duidelijk aangeven waar deze prachtige winkel te vinden is.

Resultaat

De beelden van dit project spreken uiteraard voor zich, de signmaker komt hier zeker goed tot zijn recht. Dank aan de mooie samenwerking tussen De Witte Lakenvelder, Martina Ketelaar en uiteraard Andries Visser.

Wil je meer weten over winkelinrichting of ben je op zoek naar betrouwbare signmakers? Neem contact met ons op en we helpen graag verder!

Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Kantoorinrichting

Advies, ontwerp en realisatie voor kantoorinrichting.

  • Wij leveren uniek maatwerk

  • In-house productie

  • Regionale specialist

  • Wij monteren op locatie

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle manier van werken en dat voor een goede prijs.

– Rein Feenstra Interieurarchtectuur

Waar anderen ophouden gaat ZWF door”  Fijne samenwerking met vakmensen.

– BigID

Voor ons bureau is kwaliteit belangrijk en ZWF levert dat. Het is prettig om met hen samen te werken omdat ze betrokken en betrouwbaar zijn en ons goed adviseren.

– Okkinga Communicatie

In 2018 heeft ZWF ons meegeholpen de museum in te richten. We hebben het als erg plezierig ervaren! ZWF is meedenkend, vriendelijk, vlot en levert vakwerk.

– Fries Landbouw Museum

De reclame bestickering van onze bestelauto’s & materieel ziet er altijd strak en tiptop uit bij ZWF!

– Nota Infra

ZWF heeft een wand op ons kantoor volledig laten bedekken met fotobehang. Een fijne samenwerking met ZWF: alles op tijd geleverd en door vakmannen gerealiseerd. We zijn dik tevreden!

– MHB

Wij hebben een prima samenwerking met ZWF: een bedrijf dat met ons meedenkt, met nieuwe ideeën komt en daarnaast zeer creatief en ook nog eens snel is.

– Sonnema Berenburg

Reclamebureau met breed aanbod en leuke & creatieve ideeën. En niet geheel onbelangrijk snelle afhandeling en realisatie mogelijkheden.

– Mensonides

ZWF is een preferred supplier voor ons drukwerk. Klantgericht, betrouwbaar en een snelle service.

– van der Valk, Sneek

ZWF denkt mee, adviseert en voert vakkundig bestickering uit voor Empatec.

– Empatec

Door goed technisch advies en directe communicatie tijdens voorbereiding en uitvoering is het prettig samenwerken met altijd een perfect eindresultaat.

– Van der Ploeg Interiors

ProjectenBekijk meer >