HomeInterieur & DecoratieWanddecoratie
Interieur & Decoratie

Wanddecoratie

  • Wij leveren uniek maatwerk

  • In-house productie

  • Regionale specialist

  • Wij monteren op locatie

Wanddecoratie

Op zoek naar hoge kwaliteit fotoprints? ZWF levert wanddecoraties van galeriekwaliteit op diverse materialen als canvasdoek, plexiglas, aluminium en meer. Dit doet ZWF geheel onder eigen dak met topmachines en vakspecialisten.

Met een indrukwekkende Durst P10 printen we foto’s en ontwerpen op diverse plaatmaterialen. Ons Epson Surecolor duo realiseert fine-art prints op onder andere linnen, fotopapier en banner materialen. We werken met verschillende producten waarvan een groot deel beschikbaar is in ons online foto bestelsysteem. U kunt zich aanmelden voor het online bestelsysteem als zakelijk reseller. Dit geeft de mogelijkheid om vanuit uw eigen naam fotoprints aan uw klanten te leveren. Uiteraard tegen scherpe inkooptarieven, een snelle levering en fijne service.

Bent u op zoek naar een fotoprint voor op kantoor? Of een mooie fotoprint voor in de wachtkamer? ZWF denkt graag met u mee. Op basis van uw ideeën zal ZWF een concreet advies geven. Ook heeft ZWF praktische oplossingen voor bijvoorbeeld galmende kantoorruimtes met akoestische panelen. ZWF biedt voor iedere situatie een mooie en passende oplossing.

Interieur & Decoratie