HomeProjectenEfko betonindustrie
Projecten

Betonindustrie Efko B.V.

Achtergrond

Ruud van Efko Beton uit Uitwellingerga heeft ons begin dit jaar benaderd om hun nieuwgebouwde kantoor verder aan te kleden. Dit prachtig gebouwde kantoor, had niet heel veel meer nodig, maar toch de vraag of er meegedacht kon worden in akoestische oplossingen en sfeerprints voor aan de wand. Na een advies gesprek zijn we tot een prachtig resultaat gekomen met een tevreden klant.

Oplossing

Een bedrijf dat de naam “beton” in zijn naam verwerkt heeft, zal ook met dit materiaal werken binnen het kantoor en kantine. Naast de vele houten elementen die ingezet zijn, was er in de kantine veel last van de akoestiek. Met het gebruik van harde materialen/ beton, versterkt dit natuurlijk het geluid en was de akoestiek niet altijd even prettig. In 1 van deze ruimtes hebben we een akoestisch paneel met een mooie print mogen monteren en is de akoestiek verbeterd. Tevens een afbeelding die laat zien waar Efko goed in is.

De entree zelf is aangekleed in een moderne stijl, maar ook met oude elementen die terugblikken naar het verleden. Een lange wand nabij de trap was nog kaal en was een mooie plek voor fotobehang die laat zien hoe het vroeger allemaal begon en uitgevoerd werd.

De spreekkamer is ingericht met geprinte dibond panelen. Deze panelen zijn met foto's voorzien van producten die Efko beton onder andere maken. 

De panelen zijn zodanig gemaakt dat de vorm van het pand /plafond hierin meeloopt. Alles moest dan ook wel écht kloppen. En aangezien de klant dik tevreden was, klopt het.

Resultaat

De beelden van dit project spreken uiteraard weer voor zich, de signmaker heeft de uitdagingen weer goed tot zijn recht laten komen.

Wil je meer weten over kantoor- en pandaankleding? Of ben je op zoek naar specialistische signmakers? Neem contact met ons op en we helpen graag verder!

Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Kantoorinrichting

Advies, ontwerp en realisatie voor kantoorinrichting.

  • Wij leveren uniek maatwerk

  • In-house productie

  • Regionale specialist

  • Wij monteren op locatie

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle manier van werken en dat voor een goede prijs.

– Rein Feenstra Interieurarchtectuur

Waar anderen ophouden gaat ZWF door”  Fijne samenwerking met vakmensen.

– BigID

Voor ons bureau is kwaliteit belangrijk en ZWF levert dat. Het is prettig om met hen samen te werken omdat ze betrokken en betrouwbaar zijn en ons goed adviseren.

– Okkinga Communicatie

In 2018 heeft ZWF ons meegeholpen de museum in te richten. We hebben het als erg plezierig ervaren! ZWF is meedenkend, vriendelijk, vlot en levert vakwerk.

– Fries Landbouw Museum

De reclame bestickering van onze bestelauto’s & materieel ziet er altijd strak en tiptop uit bij ZWF!

– Nota Infra

ZWF heeft een wand op ons kantoor volledig laten bedekken met fotobehang. Een fijne samenwerking met ZWF: alles op tijd geleverd en door vakmannen gerealiseerd. We zijn dik tevreden!

– MHB

Wij hebben een prima samenwerking met ZWF: een bedrijf dat met ons meedenkt, met nieuwe ideeën komt en daarnaast zeer creatief en ook nog eens snel is.

– Sonnema Berenburg

Reclamebureau met breed aanbod en leuke & creatieve ideeën. En niet geheel onbelangrijk snelle afhandeling en realisatie mogelijkheden.

– Mensonides

ZWF is een preferred supplier voor ons drukwerk. Klantgericht, betrouwbaar en een snelle service.

– van der Valk, Sneek

ZWF denkt mee, adviseert en voert vakkundig bestickering uit voor Empatec.

– Empatec

Door goed technisch advies en directe communicatie tijdens voorbereiding en uitvoering is het prettig samenwerken met altijd een perfect eindresultaat.

– Van der Ploeg Interiors

ProjectenBekijk meer >