HomeReclameKantoorinrichting
Kantoorinrichting

Kantoor inrichten? ZWF helpt verder met advies, ontwerp & realisatie.

Inspirerende kantoorinrichting

Bij kantoorinrichting denken we al snel aan tafels, stoelen en archiefkasten. En hoewel ZWF interieur en meubels kan wrappen met de mooiste looks en stijlen: we bedoelen met kantoorinrichting vooral de aankleding van vloeren, wanden, plafonds en het aanbrengen van fotopanelen welke de akoestiek verbeteren.

Advies en ontwerp op maat

ZWF heeft diverse kantoren voorzien met mooie sign- en reclamewerken. We leveren vooraf een uitgebreid advies over de mogelijkheden, materialen en ontwerpen die we kunnen maken. De mogelijkheden zijn door ons maatwerk oplossingen groot. Enkele opties zijn bijvoorbeeld het opmaken en monteren van textielframes, fotobehang, raambeletteringen, contour gesneden vormen en allerlei wanddecoraties.

Binnenbewegwijzering

Of het nu om een bordje of deursticker voor het toilet gaat, of een complete bewegwijzering voor binnen of buiten. ZWF realiseert diverse bewegwijzeringen op maat. Denk hierbij aan routing in hotels, kantoren, winkels, supermarkten en fabrieken. ZWF produceert tevens verwijsborden, informatiezuilen, portaalborden en routeborden. Hier realiseren we mooie en functionele ontwerpen voor.

Kantoor- en winkelramen

Ramen kunnen voorzien worden met verschillende soorten folie. Bijvoorbeeld one-way vision folie, hiermee wordt meer privacy geboden aan de ruimte. Terwijl met easy-dot folie tijdelijke reclames op ramen geplaatst kunnen worden. En ze gaan er net zo makkelijk weer af. Ook raamstickers kunnen contour gesneden worden om zo mooie figuren en patronen op het raam te realiseren.

Kantoor inrichten

Heb je een mooi kantoor of pand dat ingericht moet worden? Neem contact op met ZWF. Door jarenlange ervaring helpen we u aan een goed advies, een mooi ontwerp en natuurlijk komen we het geheel monteren met ons vakkundig montageteam.

Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Kantoorinrichting

Advies, ontwerp en realisatie voor kantoorinrichting.

  • Hoogwaardige prints

  • Montage door eigen montageteam

  • Fotoprints op maat!

  • Bedrukking op allerlei soorten materialen

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle manier van werken en dat voor een goede prijs.

– Rein Feenstra Interieurarchtectuur

Waar anderen ophouden gaat ZWF door”  Fijne samenwerking met vakmensen.

– BigID

Voor ons bureau is kwaliteit belangrijk en ZWF levert dat. Het is prettig om met hen samen te werken omdat ze betrokken en betrouwbaar zijn en ons goed adviseren.

– Okkinga Communicatie

In 2018 heeft ZWF ons meegeholpen de museum in te richten. We hebben het als erg plezierig ervaren! ZWF is meedenkend, vriendelijk, vlot en levert vakwerk.

– Fries Landbouw Museum

De reclame bestickering van onze bestelauto’s & materieel ziet er altijd strak en tiptop uit bij ZWF!

– Nota Infra

ZWF heeft een wand op ons kantoor volledig laten bedekken met fotobehang. Een fijne samenwerking met ZWF: alles op tijd geleverd en door vakmannen gerealiseerd. We zijn dik tevreden!

– MHB

Wij hebben een prima samenwerking met ZWF: een bedrijf dat met ons meedenkt, met nieuwe ideeën komt en daarnaast zeer creatief en ook nog eens snel is.

– Sonnema Berenburg

Reclamebureau met breed aanbod en leuke & creatieve ideeën. En niet geheel onbelangrijk snelle afhandeling en realisatie mogelijkheden.

– Mensonides

ZWF is een preferred supplier voor ons drukwerk. Klantgericht, betrouwbaar en een snelle service.

– van der Valk, Sneek

ZWF denkt mee, adviseert en voert vakkundig bestickering uit voor Empatec.

– Empatec

Door goed technisch advies en directe communicatie tijdens voorbereiding en uitvoering is het prettig samenwerken met altijd een perfect eindresultaat.

– Van der Ploeg Interiors

ProjectenBekijk meer >