Foto op acrylaat
Foto op acrylaat
Foto op acrylaat
Wanddecoratie

Foto op Plexiglas

  • Blockout en transparant
  • Directdruk op het materiaal
  • Contour freesvormen mogelijk
  • Levering 2-3 werkdagen
Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

Bel:
0515 57 24 90
De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Fotoprints op plexiglas geven krachtige kleuren en een subtiel diepte-effect. Foto’s worden direct op het plexiglas afgedrukt en afgewerkt met block-out folie. Of bestel een foto op plexiglas in transparante uitvoering. Hierbij blijven de witte en lichte delen doorzichtig.

Hoge printkwaliteit

Foto’s worden met hoge kwaliteit op het plexiglas afgedrukt. De kwaliteit maakt de fotoprints geschikt voor musea en exposities. De kleuren zijn realistisch en natuurlijk. Wanddecoraties worden doorlopend gecontroleerd op kwaliteit.

Fotovormen en maatwerk oplossingen

Plexiglas is verkrijgbaar in verschillende standaard fotovormen. Heeft u een specifieke wens aan de vorm? Het is voor ons mogelijk om het plexiglas in unieke vormen te frezen (maatwerk).

Ophangsystemen

Er zijn verschillende ophangsystemen beschikbaar. Het bestelsysteem geeft automatisch aan welke ophangsystemen bij uw gekozen materiaal passen.

Verzending

Verzending van plexiglas wanddecoraties gebeurt binnen 2-3 werkdagen. Bij het verzenden ontvangt u een e-mail met tracking link.

Zakelijk account

Voor het online bestellen van een foto op plexiglas heeft u een zakelijk account benodigd. Neem contact met ons op voor het aanvragen van uw account.

Zakelijke voordelen

  • Vaste lage tarieven op wanddecoraties
  • White-label verzending naar uw klanten
  • Hoge kwaliteit en maatwerk mogelijkheden