Foto op acrylaat
Foto op acrylaat
Foto op acrylaat
Wanddecoratie

Acrylaat

  • Prachtig diepte effect
  • Dikte 6 millimeter
  • Populair onder vakfotografen
Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

Bel:
0515 57 24 90
De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Een fotoprint op acrylaat geeft een prachtig resultaat. Het materiaal geeft een prachtig subtiel diepte effect aan de foto. Met een strakke afwerking en professionele uitstraling staat een fotoprint op acrylaat fantastisch in ieder interieur.

Topmateriaal voor fotoafdrukken

Het acrylaat heeft een strak oppervlak. Dit maakt het materiaal geschikt voor vrijwel iedere fotoafdruk. Foto’s worden op zeer hoge kwaliteit afgedrukt. De kwaliteit is dusdanig hoog dat fotoprints op acrylaat geschikt zijn voor musea en exposities. De kleuren van de afdruk zijn helder en natuurlijk. Uiteraard is de afdruk daarnaast haarscherp. In zijn totaliteit is het een topmateriaal voor fotoafdrukken en wordt dan ook aangeraden door vakspecialisten als fotografen.

Specificaties fotoprint op acrylaat

Een foto op acrylaat bestel je al vanaf 10 x 10 centimeter groot. We kunnen tot 300 x 150 centimeter groot formaten realiseren. De dikte van het materiaal is 6 millimeter, dit maakt het een stevige wandplaat. Er zijn diverse ophangsystemen beschikbaar waarvan profielen het meest worden gekozen. Een aluminium profiel is in twee varianten beschikbaar, profiel en profiel verstek. Een profiel wordt boven en onder op het materiaal gemonteerd. Een profiel versterk wordt in versterk rondom op de achterzijde aangebracht. Wanneer je een foto op acrylaat bestelt wordt deze geleverd in 2-3 werkdagen.

Een foto op acrylaat bestellen

Wil je meer informatie over acrylaat of wil je direct een bestelling plaatsen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

We bieden wanddecoraties ook via ons dochteronderneming Photogifts.nl aan. Hier kun je direct via het online bestelsysteem jouw foto op acrylaat bestellen.