Airtex fotobehang
Airtex fotobehang
Airtex fotobehang
Wanddecoratie

Airtex fotobehang

  • Kras en kreukel bestendig
  • Voldoet aan EU brandveiligheidseisen
  • Tot 5 meter breed te printen
  • Naadloos behang, bestaat uit één stuk
Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

Bel:
0515 57 24 90
De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Airtex fotobehang is een prachtig materiaal om de mooiste foto’s op groot formaat af te laten drukken. Muren worden omgetoverd tot fantastische eye-catchers. Airtex fotobehang bestaat uit één deel wat het perfect maakt voor grote fotoafdrukken of andere specifieke ontwerpen. Wij leveren Airtex fotobehang aan een brede klantengroep waaronder restaurants, gemeentehuizen, sportscholen en zo ook ter decoratie voor op kantoren.

Beste kwaliteit fotoprints

Een fotoprint op het Airtex fotobehang staat fantastisch in vrijwel ieder interieur. We printen foto’s in hoge kwaliteit op het behang. Kleuren zijn realistisch en natuurlijk geprint. Een fotoprint op Airtex fotobehang is dan ook van topkwaliteit.

Specificaties Airtex fotobehang

Airtex fotobehang bestaat uit polyester doek en bevat een krasvaste PVC-coating toplaag. Deze laag voorkomt kreukels en scheuren. Het behang bestaat uit één deel, dus geen banen! Dit maakt het behang perfect voor fotoafdrukken welke absoluut in één deel aan de muur moet komen te hangen. Het maximale afdrukformaat dat uit één deel kan worden gehaald is 5 meter breed bij 50 meter lang. Het doek is UV-licht bestendig en het materiaal bevat een B1-certificering dat brandvertragend werkt.

Montage Airtex fotobehang

Het behangen van een muur kan een uitdaging zijn. Al helemaal als het (zware) behang uit één deel bestaat. Kies daarom ook voor montage door onze vakspecialisten. Zij zorgen voor een perfecte bevestiging van het fotobehang.

Airtex fotobehang bestellen?

Wil je meer informatie over Airtex fotobehang? Of wil je direct een bestelling plaatsen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

We bieden wanddecoraties ook via ons dochteronderneming Photogifts.nl aan. Hier kun je direct via het online bestelsysteem jouw foto op behang bestellen.