Foto op Aluminium
Foto op Aluminium
Foto op Aluminium
Wanddecoratie

Aluminium

  • Geborstelde aluminium
  • Industriële uitstraling
  • Stevig en licht
Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

Bel:
0515 57 24 90
De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Een fotoprint op geborsteld aluminium heeft een stoer en industriële uitstraling. Doordat wit niet wordt geprint worden de lichte en witte delen van de foto transparant. De transparante delen worden opgevuld met het geborstelde aluminium. Dit geeft foto’s geprint op geborsteld aluminium dat bijzondere resultaat. Wil je dat de foto juist niet met deze transparantie wordt afgedrukt? Kies dan voor een fotoprint op dibond aluminium. Dibond is voorzien van een witte onderlaag welke de foto aanvult op het ontbrekend wit.

Beste kwaliteit fotoprints

Foto’s worden door ZWF op de beste kwaliteit afgedrukt. Kleuren zijn helder en realistisch geprint, de fotoafdruk is haarscherp. Het materiaal is geschikt voor iedere foto, we zien echter vooral dat zwart-wit foto’s het ontzettend goed doen op geborsteld aluminium.

Specificaties fotoprint op geborsteld aluminium

Een foto op aluminium printen we al vanaf 10 x 10 centimeter tot maximaal 300 x 150 groot. Tussen deze formaten kun je zelf tot de centimeter nauwkeurig het formaat van je wanddecoratie aangeven. Dus geen vaste formaten, wij leveren een fotoprint op geborsteld aluminium geheel op maat aan. De dikte van het materiaal is 3 millimeter.

Toepassingen geborsteld aluminium

Wij leveren foto’s op geborsteld aluminium als wanddecoraties. Maar er zijn meerdere toepassingen met het geborsteld aluminium mogelijk. Denk hierbij aan gevelreclame of reclameborden. Daarbij kunnen we het aluminium goed frezen, logo’s en alle soorten vormen behoren tot de mogelijkheden.

Fotoprint op aluminium bestellen

Wil je meer informatie van foto’s op geborsteld aluminium of wil je direct een bestelling plaatsen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

We bieden wanddecoraties ook via ons dochteronderneming Photogifts.nl aan. Hier kun je direct via het online bestelsysteem jouw foto op geborsteld aluminium bestellen.