Foto op Bamboeblok
Foto op Bamboeblok
Foto op Bamboeblok
Wanddecoratie

Bamboeblok

  • 20 millimeter dik bamboe
  • Lichte lijn structuur
  • Zowel neer te zetten als op te hangen
Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

Bel:
0515 57 24 90
De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Een fotoprint op bamboeblok is een opvallend mooi object voor ieder interieur. Door de kenmerken van bamboe waaronder de lichte lijnstructuur heeft het blok een licht vintage gehalte. Een fotoprint op bamboeblok kun je zowel neerzetten, als met een dopsysteem ophangen aan de wand. Wist je dat bamboe gemaakt is van kruislings verhit gras?

Beste printkwaliteit op bamboe

Foto’s worden door ZWF op hoge kwaliteit afgedrukt. Resulterend in haarscherpe foto afdrukken met realistische kleuren. Het materiaal is geschikt voor vrijwel alle soorten foto’s. Bamboeblokken hebben een licht gelige uitstraling. De houtstructuur en licht gestreepte nerven zijn zichtbaar aanwezig.

Bamboeblok specificaties

Een foto op bamboeblok kan vanaf 15 x 15 centimeter afgedrukt worden tot een maximum van 40 x 40 centimeter. De dikte van het materiaal is 2 centimeter, voldoende om het stevig neer te zetten. Middels een dopsysteem dat in het materiaal wordt geboord (enkel zichtbaar aan de achterzijde) kan het ook worden opgehangen.

Fotoprint op bamboeblok bestellen

Wil je meer informatie over een foto op bamboeblok of wil je direct een bestelling plaatsen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

We bieden wanddecoraties ook via ons dochteronderneming Photogifts.nl aan. Hier kun je direct via het online bestelsysteem jouw foto op bamboeblok bestellen.