Foto op Canvasdoek
Foto op Canvasdoek
Foto op Canvasdoek
Wanddecoratie

Canvasdoeken

  • Verkrijgbaar met 20 of 40 millimeter frame
  • Formaten tot op de centimeter nauwkeurig
  • Ook voor buitengebruik
Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

Bel:
0515 57 24 90
De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Als wanddecoratie is canvasdoek een fotoproduct van het allereerste uur. Een fotoprint op canvas is de traditionele voorloper van hout- aluminium- en plexiglas producten. Een fotoproduct dat ook vandaag de dag nog ongekend populair is. En terecht. Canvasdoek is gemaakt van luxe katoen waar UV prints op worden afgedrukt. 

Beste kwaliteit canvas afdrukken

Niet alleen het materiaal is fantastisch, foto’s worden op de beste kwaliteit geprint. De kwaliteit is zodanig hoog dat een canvasdoek geschikt is voor exposities of musea. ZWF is in 2015 samen met dochteronderneming Photogifts.nl verkozen tot aanbieder van de ‘beste kwaliteit’ canvasdoeken. Het onderzoek werd uitgevoerd door vergelijkcanvas.nl.

Canvasdoek specificaties

Het canvas wordt opgespannen tussen houten frames. Het frame is te verkrijgen in twee diktes, 20 en 40 millimeter. Canvasdoeken vanaf ongeveer een meter groot worden doorgaans op 40 millimeter latten gemonteerd. Door de spanning op het doek geven 40 millimeter houtlatten meer stevigheid dan 20 millimeter. Een canvasdoek bestel je al vanaf 20 x 20 centimeter groot tot maximaal 300 x 145 centimeter.

Canvasdoek buiten ophangen?

Ook is het mogelijk om een canvasdoek buiten in de tuin op te hangen. Een zogenoemd tuincanvas bestaat uit ander materiaal dan een canvasdoek voor binnen. Het frame is gemaakt van geïmpregneerd hout en is 15 millimeter dik. Het doek bestaat uit weerbestendig bannerdoek. Dit materiaal maakt het geschikt om de fotoprint in weer en wind buiten op te hangen.

Fotoprint op canvasdoek bestellen

Wil je meer informatie over een fotoprint op canvasdoek of wil je direct een bestelling plaatsen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

We bieden wanddecoraties ook via ons dochteronderneming Photogifts.nl aan. Hier kun je direct via het online bestelsysteem jouw foto op canvasdoek bestellen. Liever een canvasdoek voor buiten? Bekijk dan het tuincanvas van Photogifts.nl.