Foto op Dibond
Foto op Dibond
Foto op Dibond
Wanddecoratie

Dibond

  • Voorzien van witte toplaag
  • Dikte materiaal 3 millimeter
  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

Bel:
0515 57 24 90
De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Dibond aluminium is een prachtig materiaal voor het laten bedrukken van foto’s en ontwerpen. Het materiaal heeft een modern en industriële uitstraling en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het dibond is duurzaam en sterk en gaat dan ook jarenlang mee. 

Beste kwaliteit dibond afdrukken

Een foto of ontwerp wordt met de hoogste instellingen op het dibond afgedrukt. Dit betekent dat de print van zeer hoge kwaliteit is, geschikt voor exposities en musea. De kleuren zijn realistisch, helder en natuurgetrouw.

Dibond specificaties

Het dibond aluminium is 3 millimeter dik en kan geprint worden tot 300 x 150 centimeter. Het materiaal is vormvast en oersterk. Het materiaal bevat een witte toplaag dat ontbrekend wit opvult in de fotoprints. Doordat dibond vochtbestendig is kan deze ook buiten worden gebruikt voor allerlei toepassingen.

Dibond in vormen laten maken?

Met een eigen freestafel in ons machinepark kunnen we dibond in alle vormen realiseren. Voor wanddecoraties zijn het met name de fotovormen welke zeer populair zijn. Denk hierbij aan dibond in cirkel-, hart- of zeshoekvormen. Voor dibond prints tot en met 30 x 30 centimeter hebben we een handig magnetisch ophangsysteem. Met dit systeem is boren in de muur niet meer nodig.

Fotoprint op dibond bestellen

Wil je meer informatie over een fotoprint op dibond of wil je direct een bestelling plaatsen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

We bieden wanddecoraties ook via ons dochteronderneming Photogifts.nl aan. Hier kun je direct via het online bestelsysteem jouw foto op dibond bestellen.