Wanddecoratie

Fotobehang

  • Één baan behang, geen naden
  • Unieke kantoor of winkel wanden
  • Het scheurt niet
  • Behang in banen ook mogelijk
Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

Bel:
0515 57 24 90
De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Fotobehang printen met jouw foto’s, huisstijl of ontwerp? Het fotobehang waar wij mee werken is supersterk en bestaat uit één deel, dus geen banen- zoals bij standaard (vlies)behang. De foto komt in één geheel superstrak aan de wand.

Met een prachtige stad-, natuur- of portretfoto creëer je met fotobehang een uniek beeld op de wand.

Fotobehang toepassingen

We zien fotobehang op allerlei verschillende wanden terugkomen. Restaurants, gemeentehuizen, sportscholen, kantoorruimtes, enzovoorts. Niet alleen zijn het bedrijven of instellingen die wanden voorzien van fotobehang. Fotobehang is net zo betaalbaar voor een babykamer of woonruimte waar je een bijzondere omgeving wilt creëren.

Fotobehang eigenschappen

Fotobehang printen we van 5 bij maar liefst 50 meter aan één stuk. Daar kunnen we dus enorme oppervlaktes mee behangen! Wil je liever niet zelf het fotobehang aan de wand monteren? Wij helpen graag en kunnen dit probleemloos voor je verzorgen. Neem in dat geval even contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Sinds kort bieden we ook FineArt geprint fotobehang aan in banen geleverd. Het behang is leverbaar met verschillende structuren, informeer naar de mogelijkheden.