Foto op Houtblok
Foto op Houtblok
Foto op Houtblok
Foto op Acrylblok
Foto op Acrylblok
Foto op Acrylblok
Wanddecoratie

Fotoblok

  • Houtblok 40 millimeter dik
  • Acrylblok 30 millimeter dik
  • Diverse formaten
  • Unieke fotolijst vervangers
Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

Bel:
0515 57 24 90
De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Naast de traditionele wanddecoraties bieden we ook twee soorten fotoblokken. We hebben een prachtige houten fotoblok met een dikte van 40 millimeter. Of kies voor de magnifieke acrylblok van 30 millimeter dik. Het zijn twee uitersten qua uitstraling, een houtblok komt erg natuurlijk over terwijl het acrylblok een bijna magisch diepte-effect kent.

Fotoblok kwaliteit

Beide fotoblokken worden afgedrukt met een krachtige machine, de kwaliteit dat deze printer realiseert is zeer hoog. Kleuren worden realistisch en natuurlijk overgebracht, details van de fotoprints zijn haarscherp. Een fotoafdruk op een fotoblok is dan ook expositie waardig. Het houten fotoblok kent geen noesten en maakt deze geschikt voor vrijwel alle soorten foto onderwerpen.

Het acrylblok geeft een fantastisch diepte-effect aan de foto. De fotoprint is haarscherp en de kleuren sprankelen over het materiaal. Een fotoprint op acrylblok is er dan ook een waar je naar kunt blijven kijken!

Specificaties hout- en acrylblok

Het acrylblok is te bestellen in twee verschillende formaten, 20 x 20 centimeter en 30 x 20 centimeter groot. Het materiaal is 30 millimeter dik.

Een houtblok is te bestellen in drie verschillende formaten, 20 x 20 centimeter, 20 x 30 centimeter en 30 x 30 centimeter groot. Het materiaal is 40 millimeter dik.

Fotoblok bestellen

Wil je meer informatie over een acryl- of houtblok? Of wil je direct een bestelling plaatsen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

We bieden wanddecoraties ook via ons dochteronderneming Photogifts.nl aan. Hier kun je direct via het online bestelsysteem jouw foto op houtblok of foto op acrylblok bestellen.