Foto op magneetbord
Wanddecoratie

Magneet bord

  • Zowel magnetisch als schrijfbaar
  • Functioneel én stijlvol
  • Materiaaldikte 3 millimeter
  • Verkrijgbaar vanaf 40 x 40 centimeter
Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

Bel:
0515 57 24 90
De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Een standaard magneetbord is best saai terwijl ze wel functioneel zijn. Snel een notitie opschrijven, een to-do lijstje bijhouden of een document ophangen. Met ons magnetisch bord haal je zowel een functioneel als stijlvol product in huis. Foto’s en ontwerpen worden direct op het materiaal afgedrukt.

Kwaliteit magneetbord

Een magneet bord wordt geprint op de beste kwaliteit. Een afdruk op het bord is dan ook haarscherp en de kleuren zijn helder en natuurlijk overgebracht. Afhankelijk van het doel, kunnen we foto’s of ontwerpen met verschillende dekking gradaties afdrukken. Stel we zouden het bord op 100% dekking printen, dan zou je niet veel meer zien van wat je op het bord zou schrijven. Over het algemeen houden we rond de 60-70% dekking aan. Deze gradatie zouden we in overleg instellen. Gebruik je het bord enkel als magneetbord? Dan kan de afdruk zonder problemen op 100% worden geprint.

Magneetbord specificaties

We printen magneetborden vanaf 40 x 40 centimeter tot een maximaal grootformaat van 150 x 150 centimeter. Het materiaal ‘dibond steel’ is 3 millimeter dik.

Magneetbord bestellen

Wil je meer informatie over het magneetbord? Of wil je direct een bestelling plaatsen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

We bieden wanddecoraties ook via ons dochteronderneming Photogifts.nl aan. Hier kun je direct via het online bestelsysteem jouw foto op magneetbord bestellen.