Foto op Tuinposter
Foto op Tuinposter
Foto op Tuinposter
Wanddecoratie

Tuinposters

  • Weerbestendig bannerdoek
  • Fine-art kwaliteit afdrukken
  • Indien gewenst met ringen voorzien
  • Print tot 300 x 150 centimeter groot
Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

Bel:
0515 57 24 90
De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

De meeste wanddecoraties zijn geschikt voor binnen. Maar een tuinposter hang je zonder problemen op in de tuin. Het materiaal is weerbestendig en kan tegen wind en regen, kleuren blijven jarenlang goed. Met een tuinposter breng je jouw eigen fotografie regelrecht je tuin in. Verfraai hiermee saaie schuttingen en muren van ieder formaat.

Tuinposter kwaliteit

Foto’s worden in fine-art stand op het materiaal afgedrukt. Hiermee zijn afdrukken van topkwaliteit en de beelden zijn haarscherp. De kleuren zijn natuurlijk en realistisch geprint, details zijn haarscherp. Indien gewenst wordt de tuinposter voorzien van ringen, enkel in de hoeken of geheel rondom.

Specificaties tuinposter

Een foto op tuinposter maken we vanaf 40 x 40 centimeter groot, het maximale formaat is 300 x 150 centimeter. De dikte van het materiaal is nog geen 0.5 millimeter. Het materiaal is gemaakt van wit bannerdoek.

Ophangsysteem

De tuinposter kunnen we voorzien van ringen, je hebt de keuze uit ringen in de hoeken of ringen geheel rondom (om de 30 centimeter).

Ook leveren we complete buizenframes waar de tuinposter tussen opgespannen kan worden. Bij deze optie leveren we zwarte elastieken waar de tuinposter aan opgespannen kan worden.

Tuinposter bestellen

Wil je meer informatie over de tuinposter? Of wil je direct een bestelling plaatsen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

We bieden wanddecoraties ook via ons dochteronderneming Photogifts.nl aan. Hier kun je direct via het online bestelsysteem jouw foto op tuinposter bestellen.