Foto op Tuinposter
Foto op Tuinposter
Foto op Tuinposter
Wanddecoratie

Tuinposters

  • Bestendig tegen regen
  • Versiering voor de tuin
  • Verschillende ophangsystemen
Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

Bel:
0515 57 24 90
De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Tuinposter is een fantastisch materiaal om fotoprints mee in de tuin te plaatsen. Het weerbestendig bannerdoek is een PVC materiaal, van perfecte kwaliteit. De fotoprints op tuinposter zijn in fine-art stand gedrukt en hiermee zijn we ook uitgekomen als 'beste getest' bij externe canvas vergelijkingen.

Inhouse productie

Van bestellen tot produceren, alles gebeurt onder eigen dak. Met een uitgebreid machinepark realiseren we regelmatig unieke tuinposter en maatwerk opdrachten.

Ringen of buizenframe

Bij het bestellen van je tuinposter kun je aangeven of je wel of geen ringen door je poster wilt. We kunnen ook het aluminium frame leveren waar het doek in wordt opgespannen.

Deze ringen zijn ideaal om je tuinposter mee op te hangen, ander bevestigingsmateriaal heb je dan niet meer nodig. Deze ringen worden in alle vier de hoeken van je tuinposter gedrukt, zo kun je deze strak tegen de achtergrond ophangen. Bij benadering wordt om de 30 centimeter tussenruimte een nieuwe ring gedrukt om de poster optimaal op te kunnen spannen.

Tuincanvas

Naast een foto op tuinposter, is er ook het tuincanvas product. Het doek is van hetzelfde materiaal met eenzelfde eigenschappen. Het tuincanvas is op een geïmpregneerd houten frame opgespannen en de tuinposter niet. Het houten frame van het tuincanvas is 1,5 centimeter dik.