Nieuws

Alleen maar corona?

De tijd vliegt voor ons snel voorbij! De herfst heeft zijn intrede gedaan en de dagen worden alweer merkbaar korter. Corona speelt een bepalende rol in ons dagelijkse leven, laten we hopen dat corona snel de wereld uit is. En weer terug naar normaal. 

Grillige tijden

Voor ZWF was de afgelopen periode heel grillig. We hebben vele ups en downs gehad, maar zijn niet bij de pakken neer gaan zitten. Na het eerst kwartaal dat standaard een echt opstartfase is van het jaar kwam corona. Binnen het bedrijf heeft dit meteen een behoorlijke impact, je weet immers niet waar alles naartoe gaat en wordt daarmee heel onzeker.

In deze startfase van corona zijn we als bedrijf gaan nadenken wat we kunnen leveren met het oog op preventie middelen tegen corona. Door de creatieve geest van onze mensen ontstonden er snel nieuwe ideeën. Aangezien veel sign opdrachten en evenementen werden afgemeld, kwam dit als een welkome aanvulling. We kregen ook veel nieuwe klanten en mochten veel vloerstickers, kuchschermen, preventieschermen voor in de auto, raamstickers en mondkapjes leveren. 

Drukte uit onverwachte hoek

Binnen ZWF zagen we ook dat de website Photogifts.nl een stevige groei kreeg. De maanden mei en juni staan altijd garant voor stevige drukte, maar nu was de drukte vele malen hoger. En gelukkig .. de gewone werkzaamheden voor "sign" kwamen ook steeds meer terug. Dat resulteerde in prima zomermaanden.

Ontwikkelingen

Achter de schermen van ZWF blijven we ontwikkelen. We gaan binnenkort ons nieuw akoestische fotobehang lanceren. Daarnaast zijn we bezig met nieuwe folies voor moeilijke ondergronden, roughmarkfolie. We maken hier behangcirkels van uit uit-gecontourde letters voor bijvoorbeeld in baby- of woonkamers. We komen met akoestische panelen en bedrukte parketten met een antisliprand. Op coronagebied is er op dit moment veel vraag naar mondkapjes, wij bieden ze aan in de budget (enkellaags) en premium versie (dubbellaags).

Zonnigere tijden

Aangezien we nu weer in een onzekere tijd komen, blijven we hopen op mooie opdrachten en dat het vertrouwen voor iedereen weer gaat toenemen. En bovenal, gezond blijven!