Nieuws

Creatief de herfst door

De herfst is in volle gang, de dagen worden alweer korter en we ervaren zelfs al winterse prikkels als we het over het weer hebben. De maand november schijnt economisch de drukste maand van het jaar te zijn. Dat geld ook voor ZWF en voor Photogifts.nl. Alle hens dus aan dek en lekker al het werk dat binnenkomt op de juiste manier aan te bieden en te maken. 

Voorbereiden op feestelijke dagen

Een creatieve Herfst voor ZWF. Er moet immers van alles ontworpen worden! De eerste aanvragen voor het ontwerpen van de kerstkaarten komen al binnen. Daarnaast worden er diverse acties opgemaakt voor Sinterklaas en Kerst. Diverse webshops komen met ideeën die omgezet moeten worden naar advertenties. Daarnaast is onze nieuwe Ecoflag een topper, veel bedrijven willen met deze vlag hun groene uitstraling benadrukken. 

Mijlpaal

Een mijlpaal is gehaald binnen ZWF! De 30.000e opdracht is namelijk binnengekomen. En laat dat nou net een opdracht zijn die perfect past bij ZWF in combinatie met een creatieve oplossing en design. Het betreft namelijk een magneetbord op maat incl. eigen full color print wat tevens ook nog eens beschrijfbaar is. Het ontwerp mocht ZWF vanaf een aangeleverde schets opmaken en vervolgens uitvoeren. Daarnaast zijn hierbij magneetplaatjes geleverd die ook weer geprint zijn met gezichten van de werknemers van het desbetreffende bedrijf. Foto's van het eindresultaat volgen snel.

Creatieve hulp nodig?

Voor ZWF is de herfst een mooie periode, werken aan nieuwe producten, creatieve logo's en producten. Zij zien alle creatieve uitdagingen graag tegemoet!