Nieuws

Creatief de herfst in

De herfst is begonnen, de bladeren vallen weer van de bomen. Het wordt weer sneller donker in de avonden, voor iedereen tijd om zijn bedrijf weer eens goed onder de loep te nemen. In de herfstperiode willen wij juist aandacht besteden aan het creatieve vlak binnen ons bedrijf. ZWF is een creatief bedrijf met ruimschootse ervaring in logo-ontwerp, cardesign en bijvoorbeeld het inrichten van een nieuw interieur

Vanaf scratch een logo ontwerpen

ZWF is creatief in het maken van een nieuw logo. We kunnen een re-design doen voor je logo, maar kunnen ook vanaf scratch een logo ontwerpen via een moodboard en een styleboard. We hebben legio klanten hierin al voorzien en geholpen. Naast dat we een creatief ontwerp maken, denken we ook praktisch mee in het ontwerp. Een logo moet immers ook goed tot zijn recht komen op bijvoorbeeld een kledingstuk, auto of op een banier. Hier moet vooraf goed over nagedacht worden, zodat alles prijstechnisch in de verdere uitvoering ook goed en betaalbaar blijft. 

Creatief met carwrap ontwerp

Vanuit een ontwerp kunnen wij de klanten voorzien in het opmaken van de huisstijl, bijvoorbeeld een visitekaartje, flyer of brochure. Daarnaast zal de huisstijl doorgevoerd moeten worden in bijvoorbeeld een autobelettering. Dat kan ook een carwrap zijn, waarin we creatief heerlijk in los willen gaan. Een auto inpakken met folie is een specialisme van ZWF. Door de komst van verschillende soorten folies in de kleuren mat, glans, chroom of carbon, kan elke auto een uniek visitekaartje worden.

Ontwerp en interieur

Binnen ZWF printen we op diverse ondergronden. We printen veel op hout, maar ook nog steeds op canvas of dibond. Alles wordt op maat gemaakt en passend gepresenteerd voor elk kantoor of woonhuis. Behang printen met een foto of een speciaal uniek motief komt regelmatig voor en na het aanbrengen hiervan, heeft elke ruimte meteen een prachtige uitstraling. Wij gaan hierin geen uitdaging uit de weg en helpen graag elke klant met het bedenken van creatieve oplossingen.

Creatieve sign & reclamemakers

Kortom, de herfst begint voor ons met een creatieve inslag. En zoals onze naam het al aangeeft, ZWF "creatieve sign & reclamemakers", willen wij dit de komende tijd laten zien. Wij zien de uitdagingen graag tegemoet!