Nieuws

Fotoproducten uitgebreid

ZWF is al een tijdje onderweg om het foto bestelsysteem uit te breiden met nieuwe fotoproducten en materialen. Afgelopen weekend was het zover, we hebben twee nieuwe productopties toegevoegd en een nieuw foto ophangsysteem.

Gelijktijdig hebben we een prijsupdate doorgevoerd welke gebaseerd is op een nieuwe prijsformule. Sinds januari dit jaar werken we aan een nieuwe prijsstrategie welke beter aansluit op de nieuwe koers die wij varen. Bij een prijsupdate denk je al snel aan een stijging van de kosten. Met deze nieuwe formule is het tegendeel waar, ondanks de snel stijgende energieprijzen en productiekosten wisten we de kosten zelfs te verlagen!

Dibond aluminium 6 millimeter

Dibond aluminium hebben we uitgebreid met een dikkere variant. Waar je voorheen een foto op 3 millimeter dibond aluminium kon bestellen, kun je nu ook een 6 millimeter variant aanschaffen.

Plexiglas® (blockout en helder) 3 millimeter

Een foto op plexiglas® bestelde je standaard met 6 millimeter dikte. Deze hebben we uitgebreid met een 3 millimeter variant plexiglas®.

Ophangsysteem AluFrame verstek

Ook is er een nieuw ophangsysteem beschikbaar als tegenhanger van het profiel verstek. Het nieuwe ‘AluFrame verstek’ is beschikbaar met twee verschillende diktes, 8 en 15 millimeter. De dikte bepaalt de afstand van wanddecoratie tot de muur.

Het nieuwe ophangsysteem is wezenlijk ‘anders’ dan ons huidig profiel verstek. Dit verstek profiel bevat hoek verbindingen en daarnaast handige ‘ophangogen’ waarmee de wanddecoratie opgehangen kan worden.

Wanddecoratie prijswijzigingen

Gelijktijdig aan de uitbreiding van nieuwe materialen en ophangsystemen, hebben we de prijzen ervan bijgewerkt. Met ons nieuwe koers zullen we de prijzen eenmaal per kwartaal opnieuw indexeren.

De tarieven op materialen en grondstoffen zijn enorm aan het stijgen. Toch wisten we de wanddecoratie tarieven in veel gevallen zelfs te verlagen. Hoe we dit deden? Door ons nieuwe koers die wij sinds januari dit jaar volgen hebben we een nieuwe prijsformule uitgewerkt. De wanddecoratie tarieven die hierop worden berekend vallen dus in uw voordeel uit.

Verzendkosten

De verzendkosten hebben we moeten verhogen. De bezorgdiensten hebben te maken met snel stijgende/wisselende kosten voor brandstof en energie. Onlangs zijn de nieuwe tarieven doorberekend naar ZWF en hebben we deze in het bestelsysteem verwerkt.