Nieuws

Ik word gek van al die geluiden op kantoor

Wanneer we denken aan een aangename werkomgeving, komt geluidsisolatie vaak als laatste in ons op. Maar wist je dat een goede akoestiek een belangrijke rol speelt in de productiviteit en het welzijn van medewerkers?

Gelukkig hebben wij de oplossingen voor bedrijven die een rustige en comfortabele werkomgeving willen creëren.

Een effectieve manier om geluidsoverlast in kantoorruimtes te verminderen, is door gebruik te maken van akoestische wandpanelen of prints. In ons assortiment hebben wij wandpanelen die geluidsgolven absorberen en reflecties verminderen. Deze panelen kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en het interieur van een kantoor.

De wandpanelen zijn in een aantal vaste kleuren verkrijgbaar, maar meestal wordt er gekozen voor een textielframe (voorzien van een akoestische vulling) met print van een afbeelding of motief. Hierdoor zijn de panelen niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk!

Zijn er bij jouw bedrijf veel werkplekken in een open ruimte? Om de privacy te waarborgen en het geluid tussen verschillende werkstations te verminderen, bieden akoestische scheidingswanden een uitkomst.

De akoestische scheidingswanden kunnen eenvoudig tussen bureaus worden geplaatst. Ze creëren een geluidsbarrière, zodat medewerkers ongestoord kunnen werken. Bovendien kunnen de scheidingswanden worden aangepast met diverse bekledingsmaterialen, kleuren en patronen. Zo vormen ze één geheel met het interieur. 

Investeer in akoestische oplossingen en geniet van het geluid van succes!

Hoe? Even met ons bellen op 0515 57 24 90 of mail naar info@zwf.nl


 Foto 3 en 4 met dank aan: Van der Ploeg Interiors