Nieuws

Kalenders en jaarplanners

Kalenders

Een nieuw jaar, nieuwe afspraken. Om ervoor te zorgen dat iedereen het nieuwe jaar goed begint, kunnen wij op maat gemaakte kalenders leveren.

Met een kalender zorg je er niet alleen voor dat je geen afspraken meer mist, het is ook meteen een mooi reclameproduct om uit de delen aan klanten en relaties.

Heb je graag een jaaroverzicht met daarop alle dagen en data afgebeeld, of wil je op een maandkalender de verjaardagen van het personeel noteren? Doordat wij alles op maat kunnen opmaken, is er veel mogelijk. Niet alleen in het ontwerp, maar ook in de afwerking.

Kies bijvoorbeeld voor een afwerking met een spiraalbinding, waardoor je makkelijk door de kalender kunt bladeren. Of kies voor een wandkalender die je opent kunt klappen, waarbij je twee volledige pagina’s voor iedere maand hebt. Hierbij kun je één pagina gebruiken om een mooi foto af te beelden en op de andere pagina kunnen de dagen van de maand worden afgedrukt.

Jaarplanners

Wil je een duidelijk overzicht met alle maanden van het jaar bij elkaar? Kies dan voor een jaarplanner. Hierop kunnen belangrijke afspraken, vakantie of verjaardagen worden genoteerd. Naast een papieren variant, kunnen wij de jaarplanner ook op een bord afdrukken. Doordat we deze afwerken met een speciaal whiteboard laminaat, kun je hier ook tijdelijke aantekeningen op schrijven en deze na de tijd weer gemakkelijk wegvegen.