Photogifts.nl
Nieuws

Photogifts.nl

Het jaar 2022 begon spannend voor ZWF. 15 Jaar hebben we met ons sublabel Photogifts.nl verschrikkelijk veel mooie fotoprints geleverd. Via het online bestelsysteem konden zowel bedrijven als consumenten fotoprints bestellen.

Photogifts.nl was een van de eerste wanddecoratie aanbieders met een eigen ontwikkeld online foto bestelsysteem. Het bestelsysteem is continu verder ontwikkeld. Tot vandaag de dag nog steeds een ontzettend handig systeem.

Kill your darlings

Toch is er na lang beraad in 2021 de knoop doorgehakt om niet langer in de consumentenmarkt te opereren als aanbieder van wanddecoraties. Het label Photogifts.nl is met deze nieuwe wending sinds 1 januari 2022 niet langer actief. Het online bestelsysteem is overgegaan naar ZWF.nl.

Het bedienen van zowel de zakelijke als de consumentenmarkt nam weleens wat strubbelingen met zich mee. Hier hebben we lang en grondig over nagedacht, keuzes zijn gemaakt. ZWF richt zich dan ook per 1-1-2022 uitsluitend op de zakelijke markt als professioneel print partner.

Zakelijk fotoprints bestellen

Per heden kan eenieder een zakelijk account aanvragen. Hiermee kan ingelogd worden op deze website en via het bestelsysteem online fotoprints bestellen. We zijn echter strikter met de aanvragen. Niet ieder bedrijf of onderneming kan zomaar een zakelijk account verwachten.


ZWF werkt graag samen met fotografen, communicatie-bureau’s, interieur bedrijven, architectenbureaus, grafisch vormgevers, ontwerpers, illustrators en andere beeldmakers.

Als bedrijf een fotoprint bestellen zonder account? Dat is ook mogelijk. Neem contact met ons op zodat we uw wensen kunnen formuleren tot een bestelopdracht.

Account aanvragen

Wil je het zakelijk account aanvragen? Klik op deze link en vul het formulier in, we laten spoedig van ons horen!