Nieuws

Unieke kerstkaarten, op maat gemaakt

Klassieke kerstkaart

Alhoewel er steeds minder brievenbuspost wordt verstuurd, blijft het versturen van een echte kerstkaart voor veel mensen een traditie.

Hierbij denk je in eerste instantie misschien aan een klassieke kerstkaart, afgedrukt op wit papier. Maar ook hierin is een ruime keuze in papierdiktes en kun je kiezen uit glanzend of mat papier.

Exclusieve kerstkaart

Tegenwoordig zijn er ook tal van mogelijkheden om een kerstkaart een exclusieve afwerking te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een afwerking met foliedruk. Hierbij kun je kiezen uit hologram-, zilver- of goudfolie. Maar ook een afwerking in hoogglans zilver is mogelijk. Afhankelijk van het kleurgebruik ontstaan hierdoor mooie metallic effecten.

Hoe lichter de kleuren, hoe groter het metallic effect.Kies je voor parelmoer papier of karton met metallic effect, dan krijgt de kaart een extra feestelijke uitstraling. Het is ook mogelijk om de kaart een glanzende laklaag te geven. Een ander mooi effect geeft een glanzende relieflak. De verhoogde, voelbare laklaag zorgt ervoor dat bepaalde onderdelen van de kaart driedimensionaal worden weergegeven. Op deze manier krijgt de kaart een levendige uitstraling.

Kerstkaart in vorm

Wil je de kerstkaart nog exclusiever maken? Kies er dan voor om de kaart in een vorm te stansen. Denk hierbij aan een kerstboom of kerstbal vorm.

Op maat gemaakt

Onze vormgevers denken graag met je mee en kunnen advies geven over de juiste afwerking van je kaart. Ook kunnen zij uiteraard de wensen samenvoegen in een op maat gemaakt ontwerp. Heb je al een keuze gemaakt voor de afwerking? Geef dit dan aan, zodat onze vormgevers daar in het ontwerp rekening mee kunnen houden, zodat het ontwerp perfect aansluit op de afwerking.