Bootbelettering
Bootbelettering
Bootbelettering
Nieuws

Watersport seizoen in zicht

Het voorjaar laat zich van zijn mooiste kant zien. De afgelopen dagen kregen we strakblauwe luchten en een stralende lentezon. Een perfecte start voor het bootjes seizoen dat weer op gang aan het komen is. Boten worden vaarklaar gemaakt voor mooie tochten.

Bootletters en custom designs

Ook bij ZWF merken we dat het seizoen op gang komt. We hebben namelijk al diverse boten en sloepen voorzien van bootbeletteringen, color-change en fraaie aangepaste ontwerpen. Wist je dat je ook eenvoudig zelf online bootletters aan kunt vragen?

Online bootletters bestellen

Het bestellen van bootletters is ontzettend eenvoudig. Met ons online bootletter systeem geef je de bootnaam op en bepaald de kleur en lettertype. Hierna vul je jouw gegevens in en stuur je de aanvraag in. De aanvraag is pas definitief wanneer ZWF contact heeft gehad en de opdracht door jou wordt bevestigd.

Kies uit legio kleuren en opties

Boten en sloepen met mooie folies en letters voorzien doet ZWF alweer flink wat jaren. Ons ervaren vakspecialisten werken met gerenommeerde folie merken, Avery en 3M. Hiermee kunnen we ontzettend veel realiseren in kleur en afwerking, zoals: mat, satijn, glans, metallic en zelfs carbon zijn mogelijk.

Wrappers.nl

Het wrappen en beletteren van boten en sloepen is een specialisatie op zich. Een specialisatie dat we extra aandacht hebben gegeven door er een apart label van te maken. Met ons label Wrappers.nl voorzien we in autoreclame, bootbelettering en keuken metamorfoses.

Advies en realisatie

Is jouw boot of sloep toe aan color change? Een custom design? Of hebben de bootletters vervanging nodig? We helpen graag verder met advies en de realisatie van een mooi design.

Bekijk Wrappers.nl voor meer informatie, of neem direct contact met ons op: via info@zwf.nl of bel naar 0515 57 24 90.