Nieuws

Wie kleed mijn evenement deze zomer aan?

Hét evenementen seizoen is weer begonnen, heerlijke zomermaanden staan voor de deur. Het seizoen staat symbool voor talloze prachtige evenementen, zowel in- als outdoor. Denk hierbij aan festivals in alle soorten en maten, het gezelligste dorpsfeest, bedrijfsfeest of sportevenement.

Ieder evenement heeft zijn eigen huisstijl en uitstraling. Door mooie aankleding en heldere huisstijl wordt bekendheid gemaakt en bezoekers aangetrokken. Het is van belang om de elementen rondom huisstijl en uitstraling goed op te pakken. En daar kan ZWF je ook op vele gebieden verder mee helpen!

ZWF Realiseert

Wij maken jouw logo en huisstijl, passend bij het event. We zorgen voor de aankleding van events met prachtige spandoeken. Kleding nodig voor personeel of beveiliging? Geen probleem, wij zorgen voor professionele bedrukking van een breed aanbod kleding.

Kilometers maken

Ook richten we complete bedrijven of event terreinen in. Denk aan het leveren van prachtige beachflagsvlaggen en banieren, entree-bogen of banners. Waar haal ik mijn drankje? Waar kan ik naar de WC? Laat je bezoekers duidelijk zien met routing waar ze naartoe kunnen.

Maak de huisregels duidelijk zichtbaar, laat het afdrukken op banners of opvallende borden. ZWF print en levert borden op maat voor ieder budget.

Hekken voorzien we van kilometers lang gedrukte doeken en podia kleden we volledig aan. Menukaarten op hout, polsbandjes en consumptiebonnen, er is teveel om op te noemen waar ZWF jou in kan voorzien voor het organiseren van jouw evenement.

Evenement promotie

We kunnen een evenement nog zo mooi aankleden, bezoekers moeten wel van het event op de hoogte zijn. ZWF verzorgt naast de aankleding ook het drukwerk en promotie materiaal. We ontwerpen en realiseren bijvoorbeeld flyers en brochures. Promotieborden langs de wegen worden ook door ZWF op maat geleverd.

ZWF daagt je uit

Wij werken creatieve ideeën verder uit tot realisaties en producten leveren we geheel op maat. ZWF gaat de uitdaging met jou aan deze zomer! Laat je jouw evenement professioneel tot een groot succes slagen samen met ZWF? Wij staan klaar met ons fantastische team!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en maatwerk oplossingen die wij bieden.