Nieuws

ZWF-bericht voorzorgsmaatregelen

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Het zijn ontzettend lastige tijden, de onzekerheden en bezorgdheid is groot. U zult ongetwijfeld gepaste maatregelen genomen hebben, zo ook ZWF. Wij nemen het beleid en regelgeving zeer serieus en hebben daar diverse voorzorgsmaatregelen op toegepast.

Productiecapaciteit

Op dit moment hebben wij voldoende productiecapaciteit. Reclame & Sign opdrachten kunnen wij net als anders goed verwerken. Dit betekent dat er geen vertraging is op lopende opdrachten.

Hygiene

We hebben gepaste maatregelen getroffen indien u ons bedrijf bezoekt. Wanneer u de entreehal binnenkomt ziet u onze hygiene-hoek. Hier kunt u uw handen ontsmetten en de regels die wij hanteren tot u nemen. Wij verzoeken u vriendelijk deze regels op te volgen.

Personeels bezetting

De huidige bezetting van het personeel bij ZWF hebben we tot een minimum beperkt. Ons personeel werkt zoveel mogelijk vanuit huis. Ook in de werkplaats houden we de bezetting minimaal, voldoende om de productie op gang te houden.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van ons kantoor per telefoon blijft tot nu toe ongewijzigd. U kunt ons van 08:30 tot 17:00 bereiken op telefoonnummer 0515 57 24 90. Vragen kunt u uiteraard ook altijd per e-mail sturen naar info@zwf.nl. 

Ontwikkelingen

Indien er zich ontwikkelingen voor zullen doen die de productie, levertijden of andere zaken belemmeren; dan zullen wij deze per direct communiceren via de website zwf.nl en door middel van een nieuwsbrief.

Wij staan klaar

Heeft u vragen betreft uw opdracht of deze mededeling? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar en denken graag met u mee.

Wij wensen u namens het gehele ZWF team het allerbeste.

Met vriendelijke groet,


Geoffrey Schippers
ZWF - Creatieve Sign- en Reclamemakers