Nieuws

ZWF plakt door

Na donkere dagen is de lente eindelijk aangebroken. Het weer moet natuurlijk nog even meewerken, maar de mooie dagen zitten eraan te komen.

Ondanks deze onstuimige periode dat ieder bedrijf doormaakt, weten we ZWF goed staande te houden. We hebben verschillende mooie projecten mogen realiseren. Daarbij zijn we hard aan het werk geweest om ons te richten op nieuwe bedrijfsonderdelen.

Wrap-studio

Een nieuw onderdeel is de wrap-afdeling. Niet zomaar een afdeling, maar eentje met een eigen pand! Deze hebben we ingericht tot een stijlvol wrap-studio. Hier gaan we keukens, boten en auto’s wrappen. De naam van dit nieuwe bedrijfsonderdeel houden we nog even bij ons. Maar binnenkort zullen we dit groots onthullen!

Tuindecoratie

De lente is een fijne periode. De donkere dagen verdwijnen en we kunnen weer lekker de tuin in. Dat we de tuin weer in kunnen merken we aan onze productie. Want dit is natuurlijk hét seizoen voor mooie tuinposters, canvasdoeken, tuin-aluminium en andere tuindecoraties die wij bieden.

Tijdens deze periode is het ieder jaar drukte in de zaak. Extra krachten worden ingeschakeld om de tuindecoraties te verwerken. Ook is het fijn dat er extra mensen zijn die de kwaliteit waarborgen! Kwaliteit staat namelijk voorop. Recent werd er een nieuwe Epson Surecolor geïnstalleerd. Deze Epson printer heeft een groot kleurbereik en print de meeste van deze tuindecoraties.

Creatief in beeld

De lente zorgt voor vrolijkheid en is het startschot voor aankomende evenementen. Maar die zijn helaas nog niet in zicht. Gelukkig zijn er veel bedrijven met hun huisstijl aan de slag gegaan. Creatief bezig zijn om goed in beeld te blijven bij de klanten.

Veel stickers en textiel

We brengen raambeletteringen aan, of maken duidelijk waar pickup-points zijn met behulp van easydot printfolie. Easydot folie is overigens ook goed zelf aan te brengen. Daarnaast is het materiaal ook perfect voor tijdelijke reclames. Naast dat we veel stickers produceren, wordt er tegelijkertijd ook veel kleding bedrukt met bedrijfslogo’s.

We maken veel verschillende soorten stickers. In de afgelopen maanden hebben we stickers geleverd voor steigermateriaal, container stickers, verpakkingen of voor montage op gereedschappen. Ook kunnen we moeilijke wanden met stickers beplakken. Een speciale ‘roughmarkfolie’ die wij gebruiken werkt op allerlei moeilijke ondergronden.

Mooie opdrachten

We hebben op het moment grote en mooie opdrachten gaande, waaronder twee musea die we aan het inrichten zijn. We gaan de musea als project op onze website opnemen. Dus binnenkort kun je hier meer van zien! Verder zijn we op dit moment verschillende sloepen en keukens aan het wrappen. En we werken voor een aantal interieurarchitecten die complete kantoren geheel opnieuw aan het inrichten zijn. Hiervoor leveren we behangprints, wandletters, textielframes en wandcirkels. Geheel uniek en op maat geleverd!

Fijne lente!

Wij zullen jullie de komende tijd weer op de hoogte houden van onze werkzaamheden en mogelijkheden die wij binnen ZWF kunnen bieden. Alvast een hele fijne lente en blijf gezond!