Gepersonaliseerd mondkapje - Premium
Gepersonaliseerd mondkapje - Budget
Gepersonaliseerd mondkapje
Textiel

Mondkapjes bedrukken

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • 100% Polyester
  • Oeko-Tex Standaard 100 (keurmerk)
  • Wasbaar op 60 graden
Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

Bel:
0515 57 24 90
De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Verantwoord ondernemen, iedereen is zoekende naar een manier van veilig werken en leven met corona. Recent zijn de opgelegde maatregelen vanuit de overheid versoepeld. Enkele beroepsgroepen mogen weer aan de slag, mits er aan de gezondheidsvoorwaarden kan worden voldaan. Ook reizen met het openbaar vervoer is weer mogelijk, hetzij dat mondkapjes daar nu een verplichting zijn geworden. Mondkapjes voorkomen dat druppels uit de luchtwegen van mensen die besmet zijn over kunnen springen naar anderen.

Mondkapjes met eigen bedrukking

ZWF levert mondkapjes in twee varianten, een budget en premium versie. Beide versies kunnen we bedrukken met een eigen ontwerp of het bedrijfslogo. De mondkapjes die wij leveren zijn herbruikbaar, ze zijn wasbaar op 60 graden.

De budget versie bestaat uit enkellaags 100% polyester materiaal en komt met een gesneden afwerking. Het premium mondkapje is gemaakt van dubbellaags 100% polyester en is rondom gefestonneerd.

Beide mondkapjes beschikken over het Oeko-Tex standaard 100 keurmerk. Dit keurmerk geeft garanties ten aanzien van de gezondheid. Dit betreft wel dat het materiaal dat het label mag dragen geen schadelijke stoffen bevat.

Let op: De mondkapjes zijn niet bedoeld voor medische doeleinden en bieden niet dezelfde bescherming als de gecertificeerde medische mondkapjes.

Mondkapjes bestellen

Heb je meer informatie benodigd van de mondkapjes of wil je direct een bestelling plaatsen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. De mondkapjes kun je bestellen vanaf 10 stuks.