Nieuws

2020: het jaar om je te laten zien!

Het jaar 2020 is een echt schrikkeljaar, geen 365 maar 366 dagen. Februari telt dit jaar 29 dagen in plaats van 28. Naast het feit dat 2020 een schrikkeljaar is, zullen juist in dit jaar veel beurzen en expo's plaatsvinden. Er zijn veel beurzen die om de 2 of vier jaar plaatsvinden. Tijd om je bedrijf te laten zien!  

Beurzen en expo's

ZWF helpt daar graag bij en heeft inmiddels verschillende projecten afgerond voor het inrichten en compleet leveren van een stand. We mochten een stand realiseren op Boot Holland in Leeuwarden en hebben voor de Infra Relatiedagen in Hardenberg zelfs 2 complete stands opgeleverd.

Voor Hooghiemstra straal en coatingbedrijf en Nota infra uit Sneek leverden we soortgelijke stands op. Dit compleet met truss systeem, doeken en perfecte verlichting voor het uitlichten van de complete stand.

Voor Brandsma digitaal meten leverden we een complete stand van merkdisplays. De laatste stand is zo geleverd, dat Brandsma met 4 complete koffers de stand zelf kan op- en afbouwen.

Relatiegeschenken en accessoires

Naast het ontwerpen, inrichten en compleet opbouwen van stands, leveren wij ook onderdelen voor het compleet maken van een goede beurs. Denk bijvoorbeeld aan relatiegeschenken, zoals pennen, bedrukte tasjes, USB sticks of een andere originele "give away".

Ook leveren wij altijd diverse bedrukte borden, fotoprints, bedrukte vloeren, roll-up banners of een mooie polo met het bedrijfslogo

Laat je zien!

Het jaar 2020 is hét jaar om je extra goed te laten zien.

Dit geldt niet alleen voor beurzen maar ook voor op de weg. We hebben voor diverse klanten auto's compleet mogen wrappen, waaronder een opvallende Jaguar F-type.

Ook zien we dat er steeds meer vraag is naar het ontchromen van auto's. Ontchromen betekent dat wij de chromen delen van een auto, zoals sierlijsten, bumpers, spiegels voorzien van carwrapfolie, zodat de auto een stoere uitstraling krijgt.

Altijd op de hoogte

Regelmatig voorzien wij ons portfolio van een nieuwe casus. Maar ook op social media plaatsen we beelden van onze werkzaamheden. Wil je ons ook volgen? Klik op een van onderstaande links om ons te volgen.