HomeProjectenNota Infra
Projecten

Nota Infra: "De reclame bestickering van onze bestelauto’s & materieel ziet er altijd strak en tiptop uit!"

Nota Infra is dé partner op het gebied van infrastructurele werkzaamheden in Nederland. Bij Nota Infra kun je voor elk project terecht met betrekking tot riolering, grondwerk, straatwerk of waterbouw. Ze zijn daarnaast continu bezig met het verbeteren van de arbeidsomstandigheden en ondernemen op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier. Ze vinden het ook erg belangrijk dat hierbij uniformiteit en herkenbaarheid wordt uitgestraald.

Wij werken inmiddels al vele jaren samen met Nota Infra en hebben al veel verschillende opdrachten mogen uitvoeren. Van 4 tot 6 februari vond in Hardenberg de Infra Relatiedagen plaats, waar Nota Infra ook dit jaar weer met een stand zou staan. Met een deelname vorig jaar van zo’n 374 exposanten, wil je je natuurlijk wel onderscheiden met je stand. Vandaar dat wij de opdracht hebben gekregen om hierin mee te denken en alles vervolgens te realiseren.

Samen met MHB uit Bolsward, hebben wij de gehele opmaak, inrichting en afbouw van de stand gerealiseerd. Een mooie foto met daarop de logo’s van de gemeentes waar men mee samenwerkt vormde de achtergrond van de stand. Opvallende oranje doeken aan de bovenzijde van de trussconstructie zorgden voor een mooie eyecather. Ook leverden wij de vloerdelen en de meubels.

Het resultaat van deze mooie samenwerking tussen meerdere lokale partijen is een mooie, opvallende stand geworden. Doordat we alles van opmaak tot afbouw hebben uitgevoerd, heeft de opdrachtgever hier zelf zo weinig mogelijk drukte van en kunnen zij zich volledig op de beurs richten.

Naast de stand, hebben wij de afgelopen jaren ook het complete wagenpark, bestaande uit auto’s, keten en containers voorzien van een herkenbare belettering. Ook hebben wij verschillende bedrukte relatiegeschenken geleverd waaronder memoblokjes, pennen, zonnebrillen, USB sticks en linialen. Ook verschillende borden, stickers en banieren hebben wij in dezelfde herkenbare huisstijl geleverd, zodat kan Nota Infra bij ieder project zichtbaar is.