Foto op Houtvorm
Nieuws

De herfst weer voorbij

De tijd vliegt voorbij! De bladen zijn nu echt van de bomen gevallen en als we naar buiten kijken dan is het nog steeds herfstweer. De herfst stond bij ZWF in het teken van creatieve werkzaamheden en opdrachten. Deze hebben we zeker mogen uitvoeren, we zijn zelfs nog met diverse nieuwe uitdagingen bezig. Voor ons dus een geslaagde periode! 

Bijzondere producten

Inmiddels zijn er diverse aanvragen voor compleet nieuwe logo's binnengekomen. Een logo voor een versmarkt (echt ambachtelijk!), tot logo's voor in de veiligheids- en de muziekbranche. We mochten daarnaast diverse kerstkaarten maken, maar ook een drietal stevige brochures en verschillende menukaarten. Op het gebied van photogifts.nl is onze nieuwe lijn voor beeldgebruik verder uitgewerkt en zijn we met nieuwe fotoprints gekomen. Wat te denken van bijvoorbeeld een foto op balkjes hout in vorm uitgefreesd. dit is zelfs breed in de pers opgevallen en vermeld.

Dé groene vlag

De ECO flag van ZWF weet zijn weg inmiddels goed naar al onze klanten te vinden. Diverse gemeentelijke instellingen en vakantieparken ziet de voordelen hiervan in, logisch natuurlijk, het is een 100% groene vlag of banier die wij kunnen leveren.  

Op naar de winter

De herfstperiode sluiten we met een heel goed gevoel af. Wij wachten op de winter, we komen met nieuwe producten, nieuwe ontwikkelingen en maken ons klaar voor de feestdagen en 2020!

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2020!