HomePreventie
Corona preventiemiddelen

Corona preventiemiddelen en materialen

  • Wij leveren uniek maatwerk

  • In-house productie

  • Regionale specialist

  • Wij monteren op locatie

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle manier van werken en dat voor een goede prijs.

– Rein Feenstra Interieurarchtectuur

Waar anderen ophouden gaat ZWF door”  Fijne samenwerking met vakmensen.

– BigID

Voor ons bureau is kwaliteit belangrijk en ZWF levert dat. Het is prettig om met hen samen te werken omdat ze betrokken en betrouwbaar zijn en ons goed adviseren.

– Okkinga Communicatie

In 2018 heeft ZWF ons meegeholpen de museum in te richten. We hebben het als erg plezierig ervaren! ZWF is meedenkend, vriendelijk, vlot en levert vakwerk.

– Fries Landbouw Museum

De reclame bestickering van onze bestelauto’s & materieel ziet er altijd strak en tiptop uit bij ZWF!

– Nota Infra

ZWF heeft een wand op ons kantoor volledig laten bedekken met fotobehang. Een fijne samenwerking met ZWF: alles op tijd geleverd en door vakmannen gerealiseerd. We zijn dik tevreden!

– MHB

Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

Bel:
0515 57 24 90
De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Ontwerp of productie?

Wij printen, frezen en monteren jouw gevel, doek, bord en beursaankleding.

  • Ruime keus en gericht advies

  • Flexibel met levertijden

  • Eigen productie

  • Bedrukking op allerlei soorten materiaal

Voorkom verspreiding van het covid virus

Preventiemiddelen

Na de uitbraak van het covid-19 virus hebben we diverse producten en materialen ontwikkeld die de verspreiding van dit virus zoveel mogelijk moeten voorkomen. Er zijn talloze mogelijkheden in combinatie met de bestaande materialen, maar ook zijn er nieuwe producten beschikbaar.

Vloerstickers, reclamestickers, hesjes, bordjes en banners zijn ideaal voor het overbrengen van je uitingen. In dit geval is het perfect voor het aangeven van de diverse regels die je handhaaft zoals de 1.5 meter maatregel. Een preventiescherm op de balie voorkomt besmetting tussen jou en de klant, het autoscherm hebben we ontwikkeld om weer samen met je collega's op reis te kunnen.

Ook leveren we mondkapjes op maat. Bedrukt met het het bedrijfslogo of enig ander ontwerp is mogelijk. We leveren mondkapjes in kleine én grote oplagen.

Zit je met een dilemma of probleem ten aanzien van preventiemiddelen? Wij realiseren alles inhouse en maken alles op maat. De mogelijkheden zijn uitgebreid en we helpen je dan ook graag verder. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct op telefoonnummer 0515 57 24 90.