Nieuws

Prachtige zomer evenementen

De officiële zomertijd is bijna voorbij, de herfst staat voor de deur. Als we terugkijken op deze zomer vol met evenementen, dan zijn we trots op de bijdragen dat ZWF heeft geleverd.

De drukte binnen ZWF is voor een zomerperiode alleen maar toegenomen. Niet alleen op het gebied van evenementen, maar ook vele autobeletteringen, carwraps, borden en zonwerende folie werden verwerkt en geleverd.

De aftrap

We trapten de zomer af met leveringen aan de Fietselfstedentocht. Routeborden voor langs de route en diverse bannerdoeken + beachflags zijn geleverd om het finishplein aan te kleden.

Ook het prachtige evenement Heamiel mocht ZWF voorzien van allerlei reclamebenodigdheden. De grote meshdoeken sierden de weilanden met de aankondiging van alle activiteiten die tijdens de Heamiel zouden plaatsvinden. Daarnaast is het terrein waar de diverse optredens waren, grotendeels voorzien van borden en spandoeken.

Toeleveringen

Naast de grote evenementen hebben we natuurlijk ook toeleveranciers aan de evenementen voorzien van reclame. Denk hierbij aan foodtrucks van Vitamine Bo en PizzametPazzi. Ook voor Fierljepverenigingen It Heidenskip en Winsum mocht ZWF de programmadoeken leveren en diverse reclameborden + stickers met bijvoorbeeld nieuwe schansrecords maken.

Herfst

Evenementen zijn er natuurlijk ook in de herfstperiode. Wij ontwerpen en denken graag met je mee voor nieuwe uitdagingen.

Binnenkort komt Photogifts.nl met mooie herfst aanbiedingen en ZWF gaat de portfolio bijwerken met prachtige projecten van afgelopen zomer.