HomeProjectenFietselfstedentocht
Projecten

Fietselfstedentocht: "met een 'grutsk' gevoel langs de 11-steden"

Al meer dan honderd jaar wordt de Elfstedentocht per fiets verreden. Anders dan de Elfstedentocht op de schaats, wordt er gestart in Bolsward. 15000 fietsers gaan de uitdaging elk jaar aan op de racefiets, gewone fiets of op een ligfiets. De eerste groepen vertrekken al om 05:00 uur, waarna er om de 8 minuten een volgende groep vertrekt. In totaal zijn er 23 groepen die van start gaan.

Ruim 10 jaar heeft ZWF fijne contacten met de organisatoren van de Fietselfstedentocht en alle bijbehorende rayons voor alle reclame en sign benodigdheden. In het jubileumjaar 2012 werd er extra groot uitgepakt en mocht ZWF ook namens andere grote partijen optreden als partner. In dat jaar mochten we twee grote bogen maken waaronder de fietsers doorreden. Tevens werden er tientallen reclameframes met doeken geleverd met mooie visuals. In eerdere jaren zijn de stempelposten voorzien van beachflags om de stempelposten goed aan te duiden. Zelfs de EHBO posten werden voorzien van beachflags.

In het jaar 2019 zijn er verschillende waarschuwingsborden gemaakt, veiligheid staat voorop tijdens de tocht! Diverse spandoeken werden net als vorige jaren bedrukt en opgehangen. Er wordt tevens steeds meer aandacht besteed aan de routing van de fietsers die hun auto eerst moeten parkeren, dat geld ook voor de finish op de fiets bij plein 1455 in Bolsward.

ZWF is er trots op dat er een mooie samenwerking is ontstaan met de Fietselfstedentocht. Een aantal werknemers van ZWF fietst zelf ook mee, dan fiets je toch met een "grutsk" gevoel langs de 11-steden.

Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Kantoorinrichting

Advies, ontwerp en realisatie voor kantoorinrichting.

  • Wij leveren uniek maatwerk

  • In-house productie

  • Regionale specialist

  • Wij monteren op locatie

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle manier van werken en dat voor een goede prijs.

– Rein Feenstra Interieurarchtectuur

Waar anderen ophouden gaat ZWF door”  Fijne samenwerking met vakmensen.

– BigID

Voor ons bureau is kwaliteit belangrijk en ZWF levert dat. Het is prettig om met hen samen te werken omdat ze betrokken en betrouwbaar zijn en ons goed adviseren.

– Okkinga Communicatie

In 2018 heeft ZWF ons meegeholpen de museum in te richten. We hebben het als erg plezierig ervaren! ZWF is meedenkend, vriendelijk, vlot en levert vakwerk.

– Fries Landbouw Museum

De reclame bestickering van onze bestelauto’s & materieel ziet er altijd strak en tiptop uit bij ZWF!

– Nota Infra

ZWF heeft een wand op ons kantoor volledig laten bedekken met fotobehang. Een fijne samenwerking met ZWF: alles op tijd geleverd en door vakmannen gerealiseerd. We zijn dik tevreden!

– MHB

Wij hebben een prima samenwerking met ZWF: een bedrijf dat met ons meedenkt, met nieuwe ideeën komt en daarnaast zeer creatief en ook nog eens snel is.

– Sonnema Berenburg

Reclamebureau met breed aanbod en leuke & creatieve ideeën. En niet geheel onbelangrijk snelle afhandeling en realisatie mogelijkheden.

– Mensonides

ZWF is een preferred supplier voor ons drukwerk. Klantgericht, betrouwbaar en een snelle service.

– van der Valk, Sneek

ZWF denkt mee, adviseert en voert vakkundig bestickering uit voor Empatec.

– Empatec

Door goed technisch advies en directe communicatie tijdens voorbereiding en uitvoering is het prettig samenwerken met altijd een perfect eindresultaat.

– Van der Ploeg Interiors

ProjectenBekijk meer >