HomeProjectenBoers Box
Projecten

Boers Box: De voorkeur qua kleuren ging uit naar blauw, geel en zwart.

Achtergrond

Boers Box is een opslagservice dat particuliere en zakelijke klanten voorziet in opslagruimte. Boers Box vind je in Harlingen met ongeveer 50 beveiligde boxen. ZWF kreeg opdracht om voor het bedrijf een nieuw logo te ontwikkelen.

Boers Box kwam met duidelijke wensen voor het ontwerp. De voorkeur qua kleuren ging uit naar blauw, geel en zwart. Er moest een herkenbaar deel van een huis in het logo verwerkt worden. Het logo in zijn geheel moest een veilig en betrouwbaar gevoel aanroepen. Vanuit een aangeleverde schets gingen we aan de slag.

Ontwerp

We hebben boven de letters ‘box’ een dak vormgegeven. Zo is het Box idee meteen duidelijk. Box heeft tweemaal kruislings de letter ‘X’ verwerkt om het veilige gevoel aan te spreken.

Er is gekozen om twee complementaire kleuren te gebruiken voor het logo, namelijk geel en blauw. Door deze kleuren op een juiste manier toe te passen hebben we ervoor gezorgd dat ze elkaar versterken. Normaal gesproken zijn deze kleuren namelijk tegenpolen van elkaar.

Resultaat

Het logo-ontwerp is doorgevoerd op diverse reclame uitingen. Zo is Boers Box goed vind- en zichtbaar in Harlingen met gevelborden. Verder hebben we het logo opgenomen in flyers, kar-beletteringen, diverse advertenties, banieren, stickers en voetbalborden. Prima reclame uitingen om het bedrijf goed kenbaar te maken.