HomeProjectenBoers Box
Projecten

Boers Box: De voorkeur qua kleuren ging uit naar blauw, geel en zwart.

Achtergrond

Boers Box is een opslagservice dat particuliere en zakelijke klanten voorziet in opslagruimte. Boers Box vind je in Harlingen met ongeveer 50 beveiligde boxen. ZWF kreeg opdracht om voor het bedrijf een nieuw logo te ontwikkelen.

Boers Box kwam met duidelijke wensen voor het ontwerp. De voorkeur qua kleuren ging uit naar blauw, geel en zwart. Er moest een herkenbaar deel van een huis in het logo verwerkt worden. Het logo in zijn geheel moest een veilig en betrouwbaar gevoel aanroepen. Vanuit een aangeleverde schets gingen we aan de slag.

Ontwerp

We hebben boven de letters ‘box’ een dak vormgegeven. Zo is het Box idee meteen duidelijk. Box heeft tweemaal kruislings de letter ‘X’ verwerkt om het veilige gevoel aan te spreken.

Er is gekozen om twee complementaire kleuren te gebruiken voor het logo, namelijk geel en blauw. Door deze kleuren op een juiste manier toe te passen hebben we ervoor gezorgd dat ze elkaar versterken. Normaal gesproken zijn deze kleuren namelijk tegenpolen van elkaar.

Resultaat

Het logo-ontwerp is doorgevoerd op diverse reclame uitingen. Zo is Boers Box goed vind- en zichtbaar in Harlingen met gevelborden. Verder hebben we het logo opgenomen in flyers, kar-beletteringen, diverse advertenties, banieren, stickers en voetbalborden. Prima reclame uitingen om het bedrijf goed kenbaar te maken.

Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Kantoorinrichting

Advies, ontwerp en realisatie voor kantoorinrichting.

  • Wij leveren uniek maatwerk

  • In-house productie

  • Regionale specialist

  • Wij monteren op locatie

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle manier van werken en dat voor een goede prijs.

– Rein Feenstra Interieurarchtectuur

Waar anderen ophouden gaat ZWF door”  Fijne samenwerking met vakmensen.

– BigID

Voor ons bureau is kwaliteit belangrijk en ZWF levert dat. Het is prettig om met hen samen te werken omdat ze betrokken en betrouwbaar zijn en ons goed adviseren.

– Okkinga Communicatie

In 2018 heeft ZWF ons meegeholpen de museum in te richten. We hebben het als erg plezierig ervaren! ZWF is meedenkend, vriendelijk, vlot en levert vakwerk.

– Fries Landbouw Museum

De reclame bestickering van onze bestelauto’s & materieel ziet er altijd strak en tiptop uit bij ZWF!

– Nota Infra

ZWF heeft een wand op ons kantoor volledig laten bedekken met fotobehang. Een fijne samenwerking met ZWF: alles op tijd geleverd en door vakmannen gerealiseerd. We zijn dik tevreden!

– MHB

Wij hebben een prima samenwerking met ZWF: een bedrijf dat met ons meedenkt, met nieuwe ideeën komt en daarnaast zeer creatief en ook nog eens snel is.

– Sonnema Berenburg

Reclamebureau met breed aanbod en leuke & creatieve ideeën. En niet geheel onbelangrijk snelle afhandeling en realisatie mogelijkheden.

– Mensonides

ZWF is een preferred supplier voor ons drukwerk. Klantgericht, betrouwbaar en een snelle service.

– van der Valk, Sneek

ZWF denkt mee, adviseert en voert vakkundig bestickering uit voor Empatec.

– Empatec

Door goed technisch advies en directe communicatie tijdens voorbereiding en uitvoering is het prettig samenwerken met altijd een perfect eindresultaat.

– Van der Ploeg Interiors

ProjectenBekijk meer >