HomeProjectenBoomsma Kieftenburg
Projecten

Boomsma Kieftenburg logo ontwerp

Achtergrond

Boomsma Kieftenburg bomenrooierij is gespecialiseerd in het professioneel rooien van bomen en begroeiing en al de daarbij behorende werkzaamheden. Bomen worden niet alleen geveld, maar ook direct afgevoerd in elke gewenste vorm.

Door haar sterk gespecialiseerde werkmateriaal heeft Boomsma Kieftenburg bomenrooierij zich toegelegd op de grotere projecten. Maar ook voor een enkele boom of een klein project staan zij graag voor de mensen klaar. Het werkgebied ligt in Noord- en Midden Nederland. Eind 2018 is Boomsma Kieftenburg van Pingjum naar Harlingen verhuisd.

Door de verhuizing naar een nieuwe locatie en pand, werd het tijd om het logo van Boomsma Kieftenburg een frisse restyle te geven. Bovendien was de wens om in het logo duidelijk te benoemen wat ze doen, namelijk bomenrooien. De naam Kieftenburg is bekend en moest dus behouden blijven, wel in combinatie met de naam Boomsma.

Oplossing

We hebben ervoor gezorgd dat de naam Kieftenburg ook in het nieuwe logo duidelijk naar voren komt. Om herkenbaarheid te houden, hebben we verder subtiele wijzigingen doorgevoerd; dezelfde kleurencombinatie, maar beter op elkaar afgestemd. Een beeldmerk dat net even wat duidelijker uitbeeldt wat voor bedrijf het is én een moderner lettertype. 

Resultaat

De restyle die wij voor Boomsma Kieftenburg hebben uitgevoerd, laat goed zien wat het effect van een restyle kan zijn. Herkenbaar, maar toch vernieuwend.

Inmiddels hebben zowel wij als de klant vele goede reacties ontvangen op het nieuwe logo en de bijbehorende huisstijl. Ook is de huisstijl inmiddels doorgevoerd op onder andere het wagen- en machinepark, vlaggen, drukwerk, stickers en borden.

Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Kantoorinrichting

Advies, ontwerp en realisatie voor kantoorinrichting.

  • Wij leveren uniek maatwerk

  • In-house productie

  • Regionale specialist

  • Wij monteren op locatie

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle manier van werken en dat voor een goede prijs.

– Rein Feenstra Interieurarchtectuur

Waar anderen ophouden gaat ZWF door”  Fijne samenwerking met vakmensen.

– BigID

Voor ons bureau is kwaliteit belangrijk en ZWF levert dat. Het is prettig om met hen samen te werken omdat ze betrokken en betrouwbaar zijn en ons goed adviseren.

– Okkinga Communicatie

In 2018 heeft ZWF ons meegeholpen de museum in te richten. We hebben het als erg plezierig ervaren! ZWF is meedenkend, vriendelijk, vlot en levert vakwerk.

– Fries Landbouw Museum

De reclame bestickering van onze bestelauto’s & materieel ziet er altijd strak en tiptop uit bij ZWF!

– Nota Infra

ZWF heeft een wand op ons kantoor volledig laten bedekken met fotobehang. Een fijne samenwerking met ZWF: alles op tijd geleverd en door vakmannen gerealiseerd. We zijn dik tevreden!

– MHB

Wij hebben een prima samenwerking met ZWF: een bedrijf dat met ons meedenkt, met nieuwe ideeën komt en daarnaast zeer creatief en ook nog eens snel is.

– Sonnema Berenburg

Reclamebureau met breed aanbod en leuke & creatieve ideeën. En niet geheel onbelangrijk snelle afhandeling en realisatie mogelijkheden.

– Mensonides

ZWF is een preferred supplier voor ons drukwerk. Klantgericht, betrouwbaar en een snelle service.

– van der Valk, Sneek

ZWF denkt mee, adviseert en voert vakkundig bestickering uit voor Empatec.

– Empatec

Door goed technisch advies en directe communicatie tijdens voorbereiding en uitvoering is het prettig samenwerken met altijd een perfect eindresultaat.

– Van der Ploeg Interiors

ProjectenBekijk meer >