HomeProjectenDe Boer
Projecten

Een fris en opvallend logo voor de Boer Wonen & Slapen.

Achtergrond

De Boer Wonen & Slapen (voorheen de Boer Woninginrichting) uit Bolsward levert vloeren, binnenzonwering, raambekleding, scheepsstoffering, meubelstoffering, meubelen, horren, boxsprings en bijhorende onderhoudsmiddelen. Kortom, een compleet assortiment om uw gehele woning van onder naar boven in te richten.

Samen met hun stoffeerders leveren zij kwaliteit en vakmanschap, waarbij goede service erg belangrijk is.

Oplossing

Om de doelgroep te laten zien dat de Boer Wonen en Slapen echt alles levert voor de totale inrichting, hebben wij ervoor gekozen om dat uit te beelden met een dakje. Bij de Boer Wonen en Slapen vind je alles voor het huis, onder 1 dak.

Een mooie, opvallende gele kleur, in combinatie met zwart en grijs, zorgt ervoor dat het logo opvalt, maar tevens ook kwaliteit uitstraalt.

De strakke letters zorgen voor een moderne en professionele uitstraling.

Resultaat

Inmiddels is het bedrijf van naam veranderd, maar het logo is behouden gebleven. In de afgelopen jaren hebben wij diverse auto’s voorzien van een mooie belettering. Het nieuwe pand is voorzien van de nodige reclame en op het terrein hebben wij vlaggenmasten, diverse borden en een frame met spandoek geleverd. Ook binnen, in onder andere de showroom hebben we de nodige stickers en reclame aangebracht.