HomeProjectenFries Landbouw Museum
Projecten

Fries Landbouw Museum

Achtergrond

Friesland is al eeuwenlang een agrarische provincie. Boeren bewerken de weilanden en houden er hun vee. Het Fries Landbouw museum bewaart alle waardevolle spullen die al deze activiteiten hebben nagelaten. Het Fries landbouwmuseum is vorig jaar verhuisd van Eernewoude naar prachtige Rijksmonumentale W.C. de Groot boerderij. Deze boerderij is volledig verbouwd als museum en ligt ten Zuiden van Leeuwarden. Het museum moest ingericht worden met behulp van diverse prints en is onder leiding van de heer Henk Dijkstra samen met het grafisch ontwerp bedrijf LOKAALWERK uit Pingjum bij ons gekomen om het printwerk te verzorgen.

Oplossing

De natuur en duurzaamheid zijn sleutelwoorden waarmee het museum zicht verbonden voelt. Voor de achterwanden was de voorkeur om op hout te printen. Het hout moest goed recht zijn en eenvoudig te verwerken. We zijn uiteindelijk uitgekomen op banova hout met een witte ondergrond waarop wij diverse prints (175 stuks) achterwanden voor mochten printen. Lokaal werk onder leiding van Ernst Bernson en Yvonne Willems leverde ons de prachtig bewerkte printbestanden aan, waarna wij het rechtstreeks FineArt op het hout printen. Naast deze werkzaamheden mochten wij diverse andere onderdelen leveren, zoals geprinte tegels, wandteksten, bannerframes en vlaggenmasten.

Resultaat

Het museum is nu bijna een jaar geopend en is een prachtig museum geworden. De opbouw van het museum hebben we van de zijlijn helemaal mee mogen maken en is door de vele uren die Henk Dijkstra samen met al zijn medewerkers en Lokaal Werk tot in de details uitgewerkt. Het museum is echt het bezoeken waard voor jong en oud. Het heeft diverse wisselende exposities en heeft ook veel te bieden van de kinderen. Wij zijn trots dat wij het Fries Landbouw museum hebben mogen voorzien van diverse prints met een heel mooi eindresultaat.

Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Kantoorinrichting

Advies, ontwerp en realisatie voor kantoorinrichting.

  • Wij leveren uniek maatwerk

  • In-house productie

  • Regionale specialist

  • Wij monteren op locatie

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle manier van werken en dat voor een goede prijs.

– Rein Feenstra Interieurarchtectuur

Waar anderen ophouden gaat ZWF door”  Fijne samenwerking met vakmensen.

– BigID

Voor ons bureau is kwaliteit belangrijk en ZWF levert dat. Het is prettig om met hen samen te werken omdat ze betrokken en betrouwbaar zijn en ons goed adviseren.

– Okkinga Communicatie

In 2018 heeft ZWF ons meegeholpen de museum in te richten. We hebben het als erg plezierig ervaren! ZWF is meedenkend, vriendelijk, vlot en levert vakwerk.

– Fries Landbouw Museum

De reclame bestickering van onze bestelauto’s & materieel ziet er altijd strak en tiptop uit bij ZWF!

– Nota Infra

ZWF heeft een wand op ons kantoor volledig laten bedekken met fotobehang. Een fijne samenwerking met ZWF: alles op tijd geleverd en door vakmannen gerealiseerd. We zijn dik tevreden!

– MHB

Wij hebben een prima samenwerking met ZWF: een bedrijf dat met ons meedenkt, met nieuwe ideeën komt en daarnaast zeer creatief en ook nog eens snel is.

– Sonnema Berenburg

Reclamebureau met breed aanbod en leuke & creatieve ideeën. En niet geheel onbelangrijk snelle afhandeling en realisatie mogelijkheden.

– Mensonides

ZWF is een preferred supplier voor ons drukwerk. Klantgericht, betrouwbaar en een snelle service.

– van der Valk, Sneek

ZWF denkt mee, adviseert en voert vakkundig bestickering uit voor Empatec.

– Empatec

Door goed technisch advies en directe communicatie tijdens voorbereiding en uitvoering is het prettig samenwerken met altijd een perfect eindresultaat.

– Van der Ploeg Interiors

ProjectenBekijk meer >